Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra Pen Lap 15, 2019 4:08 am



Atsakyti į temą  [ 3 pranešimai(ų) ] 
 Maisto klastotojų metodai 
Autorius Žinutė
Jungiantis (-ti)
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ket Lap 11, 2004 6:47 pm
Pranešimai: 2833
Miestas: Vilnius
UNREAD_POST Maisto klastotojų metodai
Maisto klastotojų metodai

Vaizdo reportažai, kuriuos čia pamatysite yra šokiruojantys...

Silpnų nervų žmonėms rekomenduojame nežiūrėti!!!
http://www.manskanu.lt/index.php?page=kaip-pagaminti

_________________
Mūsų svetainėje rašoma tik lietuviškomis raidėmis, tai esminė dalyvavimo mūsų forume taisyklė.


Ket Bir 18, 2009 12:51 am
Aprašymas WWW
Jungiantis (-ti)
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ket Lap 11, 2004 6:47 pm
Pranešimai: 2833
Miestas: Vilnius
UNREAD_POST Re: Maisto klastotojų metodai
Cituoti:
PRODUKTAI, KURIŲ NIEKADA NEGALIMA VALGYTI

Tai:

Čipsai,

„Gallina blanca“ buljonai,

Majonezas plastikiniuose indeliuose (actas ardo plastmasę, jis plauna iš jos dioksinus - kancerogenus).

Negalima valgyti rūkyto sūrio.

Negalima valgyti lydyto sūrelio - jis netirpsta mūsų organizmuose. Į sūrelių mases deda dažiklius, kildymo miltelius.

Geriau imti natūralią varškę ir dėti į ją tai, kas patinka.

Jei į prieskonius įdėti dirbtiniai komponentai, tokie, kaip natrio gliukomatas (E621), dėti į maistą tokių prieskonių negalima.

Į pomidorų sultis deda kenksmingą putų malšintoją.

Šokolade yra argininas. Tai už orgazmą atsakinga rūgštis. Ir, jei valgyti daug šokolado, atsiranda priklausomybė, ir nuosavas argininas nebegaminamas. Tačiau tai nereiškia, jog visiškai negalima valgyti šokolado.
Jei į šokoladą įdėtas cukrus, pienas ir kakava, tuomet jį galima valgyti.
O jei ten dar ir maistiniai koncentratai - nėra prasmės jį valgyti.

Greito paruošimo sriubos, tirpi kava, sultys, sulčių nektaras, koncentratai iš pakelių – tai tie produktai, kurių niekada negalima valgyti ir gerti.

Pienas gali būti antiseptinėje pakuotėje, tai reiškia, jog į tokią pakuotę yra įdėti antibiotikai arba dimeksidas. Pienas, esantis tokioje pakuotėje įtraukia į save visą antiseptiką.
Analogiškai ir sultys.

„McDonald‘s“ firma sukūrė tokį antioksidantą, kuris neleidžia tamsėti bulvėms ir jas galima laikyti 4 mėnesius. Ir šios firmos darbuotojai priversti pasirašyti sutartį apie šio fakto neviešinimą. Skirtumas tarp greito ir negreito maisto yra tas, jog greito maitinimo firmos maistą ruošia iš anksto, o tam, kad jis negestų naudojami konservantai.

Troškulį skatinantys gėrimai (Coca cola, Sprite, Fanta ir tt) savyje turi kofeino grupės medžiagų, turinčių narkotinį poveikį. Ir tuos gėrimus geria vaikai... Normalus žmogus to negeria ir nevalgo.

Į džiūvėsėlius dedama E621, todėl kad sūdyti brangiau...

Kukurūzų gamybai naudojama 140 laipsniu temperatūra, bet tokioje temperatūroje dega cukrus, ir gaunasi negražu, bei neskanu. Todėl dedamas ciklomatas, o tai kancerogenas. O kukurūzus valgo vaikai...

„Danon“ firma reklamuoja savo produktą, neva turintį gyvųjų bakterijų. Gyvosios bakterijos gyvena nuo 2 iki 6 dienų, nedaugiau. O jų gaminiai tinkami vartoti pusę metų. Kai jie atiduoda savo produktus ekspertams, tai ten viskas tvarkoje. Po to šie produktai švitinami. Tokiu būdu amerikiečiai išsprendė salmoneliozės problemą. Jie apšviečia visus kiaušinius. Produktas netampa radioaktyvus, tačiau žūsta visi baltymai.
Jogurtai – ta pati istorija...

Natūralūs antiseptikai – svogūnas ir česnakas, visa kita – chemija.

„Nestle“, „Knorr“, „Mars“, „Snikers“, ... – geninė inžinerija. Šią informaciją galima gauti internete, „Greenpeace“ saite, vaikiškos mitybos puslapyje...

Stebėkite, ką valgote Jūs patys, Jūsų vaikai, Jūsų artimieji.

Kaip sako liaudies patarlė -

"Duobę sau kasame šakute ir šaukštu, ligą randame lėkštės dugne..."

_________________
Mūsų svetainėje rašoma tik lietuviškomis raidėmis, tai esminė dalyvavimo mūsų forume taisyklė.


Sek Lap 07, 2010 3:31 pm
Aprašymas WWW
Jungiantis (-ti)
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ket Lap 11, 2004 6:47 pm
Pranešimai: 2833
Miestas: Vilnius
UNREAD_POST Re: Maisto klastotojų metodai
Cituoti:
Rapso aliejus - sveikas ar nuodingas?
Paveikslėlis
Publikavo Andy
http://www.blogas.lt/vartotojas?Sveikuolis
Rapso aliejus žalingas sveikatai?

Šiandiena rapso aliejus yra vienas labiausiai vartojamų riebalų ir rapso pramonės atstovai bando ji pateikti kaip labai gerą ir sveikatai naudingą produktą. Aš pats anksčiau vartojau šį aliejų ir galvojau , kad jis yra labai sveikas, kol maždaug prieš metus sužinojau tikrą tiesą apie rapsą.

Nors rapso aliejus turi omega 3 riebalinių rūgščių, bet turiu jus nuvilti nes šis aliejus faktiškai yra nuodingas, taip jūs perskaitėte teisingai jis yra nuodingas ir padidina vėžio riziką ir kartu su sojos aliejumi tai vienas blogiausių aliejų rinkoje.

Dar rapsų aliejus gali būti vadinamas 'canola' ar 'kanola'(Kanados aliejus), bet reiškia tą patį rapsų aliejų. Dar gali būti užslėptas kaip daržovių aliejus.

Rapsas yra garstyčių šeimos augalas ir yra labai toksiškas ir nuodingas. Gamtoje augantis laukinis rapsas yra piktžolė ir jokie vabzdžiai jo neliečia nes jis turi mirtinų nuodų - erucic acid (erusik riebalinė rūgštis).

Kadangi gerai žinoma, kad alyvuogių aliejus yra labai sveikas( dėl didelio oleines riebalinės rūgšties kiekio), tai maisto pramonės atstovai pabandė rasti pigesnį pakaitalą - rapsų aliejų, tačiau jis niekuo neprilygsta alyvuogių aliejui.

Dabar žemdirbių auginamas rapsas yra kaip tik ir išvestas iš toksiško laukinio rapso (Brassica campestris ir B. napus) taip sumažinant erusik riebalinės rūgšties( c22 - 22 anglies atomų grandinės riebalinė rūgštis) kiekį ir padidinanant oleinės (omega 9 riebalinių rūgščių, kuriu gausu alyvuogių aliejuje) . Be to visas rapsas genetiškai modifikuotas, kurio sėklas daugiausia gamina Monsanto firma(tai viena korumpuočiausiu pasaulio firmų kontroliuojanti gaminanti daugumą pasaulio kultūrinių augalų sėklų, chemikalų ir dirbtinių hormonų). Ir tikrai netikėkit kas parašyta ant etiketės, nes visas rapsas yra genetiškai modifikuotas, kurio pasekmių dar niekas neištyrė, bet pasak kai kurių nepriklausomų (neįtakotų) mokslininkų ilgalaikės pasekmės gali būti labai liūdnos ir nepataisomos.

Rapsu aliejus legalizuotas papirkinėjant

Šokiruojantis faktas, kad Kanados(Kanada yra didžiausią rapso augintoja) vyriausybė sumokėjo 50 milijonų dolerių pasaulio sveiktos organizacija ir FDA(Amerikos maisto ir vaistų asociacijai), kad rapsų aliejus būtų pripažintas kaip ' saugus maisto vartojimui ir leistas eksploatuoti.

Rapsu aliejus sukelia ligas


Rapso aliejaus vartojimas sukelia plaučių vėžį ir kitas plaučių ligas, gliaukomą(labai pavojinga akių liga), anemiją, širdies ligas, labai padidina riziką gauti vėžį.

Rapso aliejaus efektas yra kaupiamasis ir gali 10 metų kol jūsų organizme prisikaups pakankamai toksinų ir nuodų , kad atsirastų ankščiau minėtos ligos.

Prieš gerą dešimtmetį vakarų Europos šalyse rapso išspaudomis ( kas lieka išspaudus aliejų) buvo šeriami gyvuliai ir buvo pastebėta kad daug gyvūlių pradėjo prarasti regėjimą, todėl po kurio laiko šis pašaras buvo nustotas naudoti ir gyvulių apakimo atvejai labai smarkiai sumažėjo. Tai išvadas pasidarykit patys.

Rapso aliejuje gausu taip vadinamu ilgos grandinės riebalinių rūgščių,(c22 ir c 28) kurių vartojimas sugadina apsauginį nervų sluoksnį(mieliną) ir tai vedą į nervų degeneraciają(įrimą). Rapso aliejus blokuoja kai kuriu enzimų veiklą. Ypač jis sumažina Acetylcholine aktyvumą, kuris yra labai svarbus perduodant nervinius signalus. Tai sukelia išsėtinę sklerozę,nervinį nejautrumą(neuropatiją), kai moterys vartoja rapsų aliejų tai labai padidina riziką ,kad kūdikis gali gali gimti su cerebraliniu paralyžiumi.

Rapsų aliejus slopina imunine sistema

Rapsu aliejuje yra glycosidų, kurie slopiną imuninę sistemą ir taip atveria kelia infekcijoms ir sukelia autoimunines ligas tokias kaip artritą ir kt.

Rapsų aliejus labai rafinuotas
Kad rapsų aliejus būtų įmanomas vartoti mastui jis turi būti labai rafinuotas (perdirbtas, filtruotas) dažnai naudojant ivarius pavojingus chemikalus. Nes kitaip jis būtų labai neskanus. Taučiau dauguma perdirbėjų norėdami išgauti kuo daugiau aliejaus ir taip gauti daugia pelno naudoją pigius rafinavimo metodus ir procesą atlieka labai aukštoje temperatūroje taip aliejus tampa labai panašus į hidrogenizuotus riebalus. Taip pat rapso aliejus labai lengvai oksiduojasi ir taip tampa dar pavojingesnis sveikatai. O jei dar naudojamas ir kepimui tai jau visiškas nuodas. Nes kepant ar kitaip kaitinant rapsus ir daugumą kitų aliejų, susidaro pavojingi kancerogenai(kurie sukelia vėžį) kaip 1,3-butadiene, benzene, acrolein, and formaldehyde.

Rapsas - cheminis ginklas

Garstyčių dujos(2,2'-dichlorodiethyl sulfide ), kurios yra cheminis ginklas, yra išgaunamos iš rapso.Šis ginklas buvo panaudotas pirmajame pasauliniame kare ir kareiviams sukėlė plaučių plaučių ir odos pūsles.

Dar rapsas naudojamas žurnalų puslapiams blizginti.

Jei norit išlikti sveiki tai meskit rapsų aliejų į šiukšlių dėžę ir niekada jo daugiau nebepirkit.

Jį keiskit sėmenų aliejumi, alyvuogių, vynuogių sėklų, palmių ar kokoso aliejumi kuris yra labai sveikas.

_________________
Mūsų svetainėje rašoma tik lietuviškomis raidėmis, tai esminė dalyvavimo mūsų forume taisyklė.


Pir Lap 08, 2010 2:34 pm
Aprašymas WWW
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Atsakyti į temą   [ 3 pranešimai(ų) ] 

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007