|
Norintiems išsiregistruoti
Autorius |
Žinutė |
Velvet
|
Dėl registracijos panaikinimo
Sveiki, forumo vedliai,
norėčiau paprašyti būti išregistruotas, nes įsitikinau, kad forumas nėra skirtas mano tikslams dvasinį kelią jau atradau ir juo žengiu, o forume tenorėjau papildomų žinių, kurios būtų iškart pasiekiamos. Įvertinęs forumo struktūrą ir hierarchiją, nusprendžiau, kad nėra reikalo gaišti laiko - Jūsų forumas nėra vienintelis informacijos šaltinis žiniatinklio baruose.
Cum Luce Veritate,
Velvet
|
Ket Vas 01, 2007 12:46 am |
|
|
BURTONIS
Svetainės adminas
Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm Pranešimai: 1178 Miestas: Vilnius
|
Re: Dėl registracijos panaikinimo
Nors vienas pasakė tiesą, aš visad sakiau, kas ieško info, reikia surinkti Google.lt
Ramaus tau kelio dvasingas pakeleivi, į tikėjimą daug kelių, bet tikslas vienas. Tebūnie tavo apsisprendimas
_________________ Kaip danguje, taip ir žemėje
|
Ket Vas 01, 2007 2:22 am |
|
|
Orakulass
Neapsisprendęs (-usi)
Užsiregistravo: Tre Lie 11, 2007 5:21 pm Pranešimai: 19 Miestas: Utena
|
Išregistruokit
Ką gi, gaila, bet matyt reikės išsiregistruoti, Nepavyko diskusija, Burtoni. Tik gaila, kad Jūs suprantat, kad negalit mėtyti savo žinių bet kam, o man prikišot, kad aš nemėtau. Juk ir aš turiu įsitikinti, ar verta. Linkiu NUOŠIRDŽIAI eiti šviesos keliu ir..... gal šviesa mus vėl suves. Visiems SĖKMĖS.
|
Tre Rgp 29, 2007 10:36 pm |
|
|
BURTONIS
Svetainės adminas
|
Re: Išregistruokit
Parašiau jums per pm, jei tai galutinis jūsų apsiprendimas, tereikia jums tik parašyti 1 žodį "IŠREGISTRUOKIT". Nors manau jūs kol kas vienintelis nesusipratimo atvejis. Bet jei jums čia nieko nereikia, tai tada viskas atsistoja į savo vietas. AMEN
|
Ket Rgp 30, 2007 12:09 am |
|
|
BURTONIS
Svetainės adminas
|
Re: Išregistruokit
Naujokai, gal kas norit apie save papasakoti?
|
Tre Spa 17, 2012 11:32 pm |
|
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
|
|