|
INDIGO VAIKAI-Žvaigždiniai žmonės-Saulių sielos
INDIGO VAIKAI-Žvaigždiniai žmonės-Saulių sielos
Autorius |
Žinutė |
Amaras
|
vat būtent. lieka tik vienas is dviejų: arba pasaulis turi prisitaikyti prie jų, arba jie prie pasaulio..
deja pasaulis nenori taip parasatai priimti "kitokių", tenka mum taikytis prie pasaulio, kažko atsisakyti, kažka pamiršti, galų gale pasižiūri į veidrodį ir nebežinai kas esi
|
Pir Spa 31, 2005 6:39 pm |
|
|
Baltas
Forumo krivis
Užsiregistravo: Ket Lap 11, 2004 6:47 pm Pranešimai: 1634 Miestas: Vilnius
|
Pasižiūrėkit į savo avatarus ir suprasit:)Tik ką grįžom iš Nidos, seminaro, susieto su žvaigždžių poveikiu. Patyrėm netikėtą reiškinį, tiesiog Dievas buvo dosnus. Naktinėje programoje bebūnant kopose, mirties slėnyje virš mūsų galvų, labai arti įlėkė į atmosferą kometa. Ji sudegdama taip stipriai apšvietė kopas, kad net krūptelėjau. Po savęs ji paliko milžinišką uodegą, kuri kokias kelias minutes švytėjo ir lėtai sklaidėsi. Matyt nukrito į jūrą. Mums tai tiesiog dangaus dovana, karūnavusi seminarą:)
_________________ Pas mus rašoma tik lietuvišku šriftu, susipažinkite su forumo taisyklėmis
http://www.baltai.lt/phpbbkuronas/viewt ... 6d195205c3
Paskutinį kartą redagavo Baltas Tre Lap 02, 2005 12:06 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
Tre Lap 02, 2005 1:32 am |
|
|
Amaras
|
kometa ar tik nedidelis meteoritas?
p.s. man patinka mano avataras o ką, nedera prie jūsų baltų?
|
Tre Lap 02, 2005 2:25 am |
|
|
Baltas
Forumo krivis
|
Meteoritas:), buvau visai nusikalęs po kelionės, tai jau nebemačiau ką rašau:)
Tiesiog tai jūsų veidrodis...Mes pasirinkome, kaip ir jūs, ir tuo viskas pasakyta:)
Jei užsidėjote šią kaukę, vadinasi ji atspindi jūsų būseną, kuri jums patinka ar tinka...
_________________ Pas mus rašoma tik lietuvišku šriftu, susipažinkite su forumo taisyklėmis
|
Tre Lap 02, 2005 12:13 pm |
|
|
Amaras
|
taip, realybėje aš stengiuosi būti "priimtinas" pasauliui, kaukės paprastai atitinka dauguma "standartų". bet šiam virtualiam pasaulyje nematau reikalo švaistyti energiją vaidybai. jei kažkur manes nepriima tokio (dažniausiai taip ir būna), einu kitur.
|
Tre Lap 02, 2005 12:31 pm |
|
|
Virgo
Seniūnas (-ė)
|
Re: INDIGO VAIKAI-Žvaigždiniai žmonės-Saulių sielos
viską perskaičiau....jūs esate tikrai nepaprasti žmonės....
|
Pen Kov 05, 2010 11:16 pm |
|
|
Vilke
Naujakurys(ė)
Užsiregistravo: Tre Vas 22, 2006 7:32 pm Pranešimai: 37 Miestas: Slough, UK
|
Nesu. Tačiau kelis kart taip pavadinta mano vyresnėlė... Nepaprastas vaikas. Bet dar labiau nėra paprasta jį auginti.
_________________ Ramybės viduje, ir ugnies išorėje!
|
Pir Kov 08, 2010 4:46 pm |
|
|
Baltas
Forumo krivis
|
O kuo ji išsiskiria, kaip elgiasi, kokie jos troškimai, į ką orientuojasi, papasakokit plačiau, gal rasim kaip padėt suprast kitokius...
|
Tre Kov 10, 2010 12:46 pm |
|
|
Bardas
Svetys
|
Nenorėtus meluoti nei sau nei kitiem, dėlto sakau nežinau. Žvaigždes stebėjau nuo pat mažumes, man didžiausia švente būdavo naktį pabūt lauke pastebėt kerinti dangų, o žiema pro langą su žiūronais , paauglystėje ant piliakalnio degindavom laužą su draugu ir stebėdavom žvaigždes visa naktį, kai kiti bendramečiai draugai tuo momentu eidavo į šokius ar alaus pagert. Dar ir dabar laukiu giedrų naktų kad vėl į jas galėčiau pažvelgt, ir jausmas kad ten kažkur mano namai ir ilgesys
|
Ket Bir 27, 2013 2:45 pm |
|
|
Preila
Neapsisprendęs (-usi)
|
Nemanau, kad esu indigo:) Internete pilna įvairių aprašymų apie auksinius, platininius, violetinius, deimantinius vaikus ir visi jie kažkuo ypatingi. Nors man vienas žmogus sakė, kad mano aura labai stirpiai švytinti, ryški ir šviesi, nemanau, kad esu kuri nors iš jų, tačiau labai norėčiau suprasti kas aš, nes daug keistų dalykų man būna:)
|
Ket Bal 17, 2014 11:59 am |
|
|
tgreen212
Svetys
|
O kaip sužinoti savo auros spalvą?
_________________ Kondicionieriai namams
|
Tre Bal 13, 2022 3:57 pm |
|
|
Baltas
Forumo krivis
|
Auros fotografijas arba kompiuterines nuotraukas Lietuvoje daro keli žmonės. Ne Kurono akademijos mokytiniams negaliu reklamuoti tiesiogiai.
|
Ket Lap 03, 2022 1:11 am |
|
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
|
|