Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra Ket Kov 28, 2024 11:32 am



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 144 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Kitas
Mūsų SAPNAI 

Aš sapnuoju
sapnuoju spalvotus sapnus 84%  84%  [ 36 ]
sapnuoju nespalvotus sapnus 5%  5%  [ 2 ]
Retai sapnuoju 12%  12%  [ 5 ]
Kai prisivalgau sunkaus maisto arba persivalgau 0%  0%  [ 0 ]
Viso balsų : 43

Mūsų SAPNAI 
Autorius Žinutė
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė Mūsų SAPNAI
Atdarau tema skirta sapnams. Už nuorodą dėkingas Daivai, kuri prisijungė prie burtininkų būrio. O čia rašykite savo sapnus, kai tik prabudę juos atsiminsite. Tikiuosi tai bus įdomios jūsų astralinės kelionės, ką gali žinot, gal ten ir susitiksime :)


Paskutinį kartą redagavo BURTONIS Ket Rgs 14, 2006 11:24 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.



Ket Rgs 16, 2004 5:40 pm
Aprašymas WWW
Standartinė 
...na stai...pagaliau siek tiek pasistumejau sapnavime...tik neisnaudojau suteikto sanso ir vos i kelnes nepridejau :lol:
...o buvo taip...guliu as sau ryte...busena tokia kaip as vadinu "pakibimo erdveje" kai nei miegi nei nemiegi...tiesiog jautiesi kybantis kazkokioje erdveje...cia mano manymu busena kai astralinis kunas neisejes "pasivaikscioti" ir tuno isvien su kunu...taigi...
guliu tokioje tamsoje...uzsimerkes...ir staiga toje tamsoje matau...sviesele maza...taskeli sviecianti...kazkaip samoningai pradejau arteti link to taskelio...ir staiga tas svieciantis taskelis taip priartejo...kad pasirode besas plysys tamsoje ir tame plysyje...vaizdas!!!...buvo rytas kai as taip gulejau...o ten tame vaizde taip pat rytas...tas pats laikas!!!...ir vaizdas gyvas...emiau samoningai "lysti" pro ta plyseli i ta vaizda...ir staiga pajutau...kaip mano kune kazkas eina lauk...virpa ir pro ta plysi eina lauk...tada ir pasokau....o buciau neissigandes tai manau ir buciau samoningai pakliuves i ta vaizda...i ta vieta tuo laiku...astraliniu kunu...ech... na zmones dabar jus ka nors papasakokit! isjudinkim sapnus! :wink:


Tre Lap 03, 2004 11:06 pm
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Vis eksperimentuojam :lol: idomu man ar kelnės būtų realiai pilnos ar tik sapne?

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Ket Lap 04, 2004 4:23 pm
Aprašymas WWW
Standartinė 
:P Va tarp kitko vystant pilnu kelniu tema toliau tai buvo atvejis kai su drauge miegojom...ji man visa laik kvepavo i ausi :roll: ...ir kazkaip i tulika baisiai uzsimaniau nes buvo pilnut pilnutele pusle :twisted: ...ir tada!!!...atsikeliu...einu i tulika...tik kazkaip keistai as ejau...nepamenu tiksliai kaip atsiradau tulike...ir visa laik jauciu kad kazkas kvepuoja man i ausi...na ir atlieku as ten visus reikalus sau...ir atrodo jau nieko pusleje neber :shock: ir staiga!!!...jauciu kad vel ji pilna!!! :x ...ir niekaip nesuprantu kas man i ta ausi kvepuoja!!! :evil: ...baisiai susinervinau ir pabudau!...va...o drauge vis dar tebekvepavo i ausi :wink: ...tik nepamanykit kad privariau i lova :oops:


Pir Lap 08, 2004 9:39 pm
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Bravo BS, cia tau ne po Tveru krumus landzioti :lol: Šita sapna būtinai pateik siandien per paskaitą aptarimui. Čia tipiškas astrosomos pasireiškimas. Kiek žinau ši tema kaip tik burtininkų akademijoj nagrinėjama. Manau reiktu pradėti kontroliuoti astrosomą, nes astralis tau jau ne pirmą kartą šposus krečia. Jei tau į ausį neįpūtė kokios lervos ar elementero, pavojaus pasivaikščioti nematau. Galėsiu tau pabūti fantomu per pratybas, jei sutiksi, kitu atveju draugauti teks su RRR :D

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Ant Lap 09, 2004 6:46 pm
Aprašymas WWW
Standartinė 
As tiek tavimi tiek ir RRR pilnai pasitikiu todel bet kuriam is jusu galiu globon save atiduoti kelionems :wink:
...tiesa cia su tom lervom ir elementerais kaip sakei jei tik neipute kurio nors vieno is ju ausin...ir ta fraze dar viena atveji prikele is atminties...
...kita syk papasakosiu dabar skubu :?


Tre Lap 10, 2004 11:12 pm
Standartinė 
Dabar papasakosiu kaip žadejau praeitą sykį apie susidurimą su kažkokia būtybe...
...štai...miegu aš sau viena nakti...sapnuoju kaip mes,tai yra akademijos nariai ir tu Burtoni,vaiksciojom po Verkiuose esanti miska ant kalno simtameciais azuolais apaugusio,visi rinkom ivairias zoleles,as atnesiau saku apaugusiu zaliom kerpem,tada susirinkom visi prie kalveles nedideles tame miske esancios ir tu turejai stiklini inda,kuriame atsidure visos surinktos zoleles ir jos buvo uzpiltos skaidriu skysciu...gavosi kazkokia mikstura...tuomet,taip man tebestovint sonu prie tos kalveles,is kaires pajutau kazka staigiai besiartinanti...spejau suvokti kad tai buvo moters pavidalas skriejantis,apsirengusios sviesiais drabuziais,ji stvere mane ir parverte apsivijusi ant desinio sono(tokioje pozoje as tuo metu sapnavau) ir pradejo kazka piktai sakyti,balsas panasus i pikta ir isakmu snabzdesi,tuo metu sapne pajutes gresme staigiai pabudau,bet mano nuostabai negalejau nei pajudeti nei atsimerkti,gulejau kambaryje kaip minejau ant desinio sono,o kazkas mane smarkiai laike tartum surista ir niekaip negalejau atmerkti akiu,jas taip pat tartum kas spaude,ir dar prie viso to i kaire ausi tebesitese tas klaikus snabzdesys...visaip kaip stengiausi istrukti,aimanavau kaip koks senis apimtas baimes ir prispaustas...kai tik liovesi snabzdesys buvau paleistas ir galejau atmerkti akis...apimtas baimes dar ilgai stebeilijausi i kambari bandydamas suvokti kas cia nutiko...
...kitas panasus nutikimas ivyko nakti pries vykstant i Satrijos kalne vykusias ugnies apeigas...tik tada sapne mane kazkas pargriove is nugaros ir prispaude prie zemes ir laike taip prispaustas is nugaros ties juosmeniu...visaip kaip pasirangiau,paaimanavau ir paleido mane...tai tokios tokeles :?


Sek Lap 14, 2004 7:57 pm
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Hmm, o neatsimeni ką tau šnabždėjo? Atvejis įdomus. Reiks pasigilint, kurioje vietoje blokavo tavo neuronuose impulsą. Įtariu kažkaip paveikė motorine zoną. Tai buvo šnabždūnė, bet ko ji prie tavęs pristojo, o nepuolė manęs, tai vat kokis klausimas :?: :? Aš šiuo metu sapnuose sprendžiu žemiškai nerealius uždavinius. Beje, RRR šeštadienį išbūrė teisingai. Iš tikrųjų ten buvo A raidė, pasirodo žmogaus pavardė, kai susitiksim, pasakysiu kas tai. O sekmadienį buvau pas Amritą sodyboje, ten viena būrėja man pabūrė tuo pačiu klausimu, kaip ir RRR. Ženklai pritrenkiantis, viena mistika. :roll:

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Ant Lap 16, 2004 1:43 pm
Aprašymas WWW
Standartinė 
Nepamenu ka sake :( as net nesupratau ka ji man snabzdejo,gal jei nebuciau taip issigandes tai buciau suprates kokia zinia ji perdave :?
beje tas atvejis su Lyzunu kai pasakojau kodel man ta spalva nepatinka ir kai papasakojau ivyki kai man sapne buvo perverta sirdis zaliom svytinciom rankom,tu klausei kada tai ivyko tai dabar tiksliai prisiminiau kad buvo pati balandzio menesio pabaiga,tu kazka apie septynis menesius minejai :roll: ...tiesa pamenu po to ivykio praejus gal menesiui,kai sirdies plote skaudejo(siaip apie tris menesius spaude raumenis toje srityje,gal krutines..) susapnavau kaip rusyje turejau susitikti su ragana...nesupranru is kur as tai zinojau budamas sapne,bet kai atsiduriau rusyje toji ragana butent taip ir atrode kaip toji kur neseniai RRR puodelyje su torseru mosavo :lol: ...tai va,supratau kad ji mane ruosiasi gydyti...ir liepe istarti devynis kartus uzrasyta zodi,kas keista man buvo tai kad kai pazvelgiau i ta zodi(kazkur ant stalo stovincio rusyje,ar ant maiso jis buvo parasytas)jis buvo uzrasytas atvirksciai...ir man ji perskaicius staiga pajutau(kazkokiu budu maciau) kaip aplink mano sirdi ima dygti baltos bei juodos rankos ir ima maigyti ta vargsa siurbliuka :x ...pojutis pabudus is to sapno buvo nekoks...kazkoks slykstus slegis krutineje,toks jausmas kad butu ilindusi tirsta slegianti mase :( tai tiek...


Ket Lap 18, 2004 9:50 pm
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Reiks tave mokyti sapnu kontrolės. Klausimas ar tave gydė :?: Taip ir nugydyti galima:) Matau prieštarą tarp tavo pojūčių ir naujo kelio sampratos. Lendi ten, kur paskui lieka Lizunai. Kaip ir tavo testo anketoje, viskas žalia iki šleikštulio. Teks tau Robina Huda į sapnus atsiust, gal sutarsit ir nukalsit ta slyžioką:)

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Pen Lap 19, 2004 2:54 pm
Aprašymas WWW
Standartinė 
...na RRR tai ta Slyzioka gerokai pacirskino spindyliais saunanciais is jos ranku...bet vat ar ji nukale ar jis ten tebeliko varveti tai dar klausimas :roll: vat labai dziugu bus jei Robinas duotu zinia jok to padarelio ir kvapo nebeliko po jo apsilankymo...as tuo metu Servudo giria pasaugosiu kad kokiu biesu neprisiveistu Hudui bemedziojant :wink:


Tre Lap 24, 2004 10:30 pm
Paslapčių ieškotojas (-a)
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Sek Geg 30, 2004 12:28 pm
Pranešimai: 233
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Vis ta RRR ko tai prikrėtusi ir vis kiša savo smailią nosį ne ten kur reikėtų, dar koks lizūnas įgnybs :lol: Na ką, atėjau pasiguosti, ir aš jau būsiu visko prisapnavusi :? Jau antrą kartą šamanę sapnuoju, pirmąjį kartą prieš jai atvykstant i Vilnių, dabar galbūt irgi Tatjana ketina pas mus apsilankyti... Tik tas pirmas sapnas apie šamanę buvo negeras...Kažkas tada stengėsi įlysti į mano kūną toks tamsus ir glitus...brrr...Na o dar į mano sapnus pradėjo lankytis visokie žmonės iš praeities. Sapnuoju savo buvusius klasiokus, kurių nei kartą gyvenime nesapnuodavau, ir savo buvusius bendradarbius, dar nuo tada kai Raseiniuose gyvenau, arba staiga imu ir suspanuoju koki Kazlą, ar Zavaliauską, kad aš su jais vienoj kompanijoj dalvyvaujam... Kitiems gal tai ir normalu, bet man taip pirmą kartą :? Šeip aš mažai savo sapnų atsimenu, bet kartais būna tokie "užplaukimai" serijomis. Paprastai po tokių serijų vyksta kažkokie tai įvykiai su tais žmonėmis kuriuos sapnuoju arba su manim...Tai va dabar gyvenu keistoj būsenoj tarp laukimo ir nuojautos :?


Ant Lap 30, 2004 12:12 am
Aprašymas
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Negeriau ir man. Čia neseniai prabudau vidury nakties nuo savo žvengo. Sapnuoju, kad sėdžiu ant aukšto kuolo ir į kažką apčioje rodau ir lūžtu nuo juoko, o kūnas be perstojo kreta. Taip ir atsibudau nuo nežmoniško juoko, pasirodo garsiai žvengiau, net namiškiai prabudo.
O štai prieš kelias dienas prabudau apie 3 nakties, nes kažkada buvusiame senelių name Vilniuje pasijutau besėdintis močiutės svetainėje ir geriantis alų su prezidentu Adamkumi. Jo žmona irgi kažkur sėdejo šalia. Aš jo klausiu: "kiek vienu metu gali išgerti alaus?" Ir rodau į jo toki dideli konusinį molini bokalą. Tuo metu prabudau.
Spėlionė
Jei alus siejamas su mirusiaisiai, tai kuris čia dabar pasiruošė anapilin? Šiaip tai prezidentas pas mane lankėsi, o ne aš. Kiba seniokas jau laisvai kilnoja astrosomą :!: Matyt jam šala kojos ir rankos per karštos. Taigi, dabar galvoju, ar tapti juodvarniu ar ne, nes kranktelsiu ir politine situacija vėl pašlis :(

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Ant Lap 30, 2004 3:05 pm
Aprašymas WWW
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Klausykit burtonys, šaukiu ketvirtadienį konsiliumą. Mesim burtus prezidentui Adamkui, ką gali žinoti, ženklai pasireiškė, atėjo mūsų metas. Lolišvili ir jos globotinių agregoras nestabilus, bet ir Adamkaus po :?: Reikia sustiprinti Lietuvos vadovą savo mintimis, veiksmais ir darbais, Lietuva ir taip per daug išgyvena krizių. Patariu į politiką politiškai nesikišti, bet dirbti savo dvasininkų darbą žmogiškumo rėmuose ir Lietuvos stiprybės ir dvasingumo tvirtinimo kryptyje.
Įspėjimas. Panaudojus prezidento vardą ir pavardę virtualioj realybėj, jus tampate sekimo objektais, šis tinklapis taip pat :!:

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Ant Lap 30, 2004 3:09 pm
Aprašymas WWW
Standartinė 
Taip...as sutinku paremti musu salies vadova mintimis ir palinketi jam tvirtybes...nes dabartineje situacijoje tikrai nematau geresnio vadovo saliai uz ji...ir jei jau jis perdave zinia Burtoniui...tai jau gali buti isikisusios jegos is buvusiu poziciju ir linkincios bloga musu valstybes vadovui kadangi ju visos pastangos bandant tureti valdzioje marionete kaip kad buvo su ponu dvyniu baigesi pasaipu objektu...matyt uzsiuto gruzijos karaliene kad jos kerai buvo per silpni musu liaudziai :P ...nesu linkes politikuoti bet kai i politika patenka magijos aspektai...tuomet sutinku prisideti prie sviesiu minciu siuntimo padeti apsaugoti musu valstybes branduoli....


Ant Lap 30, 2004 10:08 pm
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 144 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Kitas


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007