Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra Ket Kov 28, 2024 3:39 pm



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
KĄ MANOTE APIE VIENINGĄ KOVĄ PRIEŠ ŠVIESĄ? 

Kodėl Merkinės seniūnas taip neigia Povilo piramidės teigiamą poveikį?
Apklausa baigėsi Ket Gru 22, 2005 12:10 pm
nuostatos 60%  60%  [ 3 ]
baimė 40%  40%  [ 2 ]
Viso balsų : 5

KĄ MANOTE APIE VIENINGĄ KOVĄ PRIEŠ ŠVIESĄ? 
Autorius Žinutė
senbuvis(ė)
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre Vas 23, 2005 3:36 pm
Pranešimai: 69
Miestas: Kaunas
Standartinė KĄ MANOTE APIE VIENINGĄ KOVĄ PRIEŠ ŠVIESĄ?
Vakar per LTV žiūrėjau laidą apie Povilo piramidę Merkinėje. Ir apie tai, kaip vieni žmonės džiaugiasi ir pasisemia energijos, sveikatos, dvasinių jėgų ir potyrių, o kiti: tai Merkinės seniūnas ir klebonas, visaip neigia ir prieštarauja bet kokiai idėjai apie tai, kad piramidė gali padėti, kad vieta energetiškai stipri ir kitokia...

Ar tai panašu į suivienijusių tamsiųjų jėgų kovą prieš šviesą?


Tre Lap 02, 2005 12:10 pm
Aprašymas
Standartinė 
marija rašė:

Ar tai panašu į suivienijusių tamsiųjų jėgų kovą prieš šviesą?


gerbiamoji, kaip Didžiosios Tamsos atstovas, tokius kaltinimus su didžiasiu pasipiktinimu atmetu. :evil: nėra jokio vieningos tamsos jėgų kovos prieš šviesą.
klausimas jums, ar jūs tikrai skiriant šviesą nuo tamsos?
..ne viskas auksas, kas auksu žiba..


Tre Lap 02, 2005 12:36 pm
senbuvis(ė)
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre Vas 23, 2005 3:36 pm
Pranešimai: 69
Miestas: Kaunas
Standartinė 
Visko yra mumyse: ir šviesos ir tamsos, tai atskirta negali būti, nes tai papildo vienas kitą.....
Tik svarbu su kuriomis jėgomis dirbi, vienijiesi, iš kur semiesi stiprybės.


Ket Lap 03, 2005 11:55 am
Aprašymas
Standartinė 
beabejo :wink:
mano stiprybės šaltinis - Tamsa..


Ket Lap 03, 2005 12:57 pm
senbuvis(ė)
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre Vas 23, 2005 3:36 pm
Pranešimai: 69
Miestas: Kaunas
Standartinė 
Prašau visus, kurie apsilankė Povilo piramidėje papasakoti savo įspūdžius ar potyrius.

Savaitgali pati buvau nuvykusi ten. Ir labai džiaugiuosi. Tai tikrai labai stipri energetinė vieta. Ateinantis energijos srautas per piramidę yra suskaidomas per jos briaunas ir ties kiekviena siena (iš išorės) galima pajusti skirtingu vibracijų dažnių energetinį srautą. Piramidės viduje srautas yra tiesioginis, sustiprintas, vientisas. Manau, kad daug kam tai gali padėti išspręsti ir sveikatos ir dvasinės ramybės klausimus, jei tik žmogus neuždaro savęs išankstinėmis nuostatomis, jei atsipalaiduoja ir prašo.


Ant Lap 08, 2005 12:04 pm
Aprašymas
Standartinė 
Manau, nėra jokios ten kovos. Tiesiog, anot seniūno, jie bijojo, kad bus sekta. O dabar, kai paaiškėjo, kad ne sekta - jiems tai netrukdo.
Kiekvienam žmogui nesinori pripažinti jog gali būti kas nors ko jis nesuprant ar nesuvokia, todėl jam paprasčiau sau ir kitiems teigti, kad neegzistuoja anomalijos, nepareinančios i jokius jo suvokimo rėmus. :)


Ant Lap 08, 2005 1:03 pm
Forumo krivis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ket Lap 11, 2004 6:47 pm
Pranešimai: 1634
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Paveikslėlis
http://www.vetre-studio.com/pyramid.htm
Paveikslėlis
Piramidės nuotraukos čia http://www.dantis.tvk.lt/picofday.php?cat=6
Povilo asmeninė svetainė http://www.povilas.visiems.lt/
Atstūmė merginą, pastatė Piramidę

Povilas iš Merkinės, ko gero, geidžiamiausias Lietuvos burtininkas. Vos 20 metų sulaukęs tarsi magnetas traukia žmones iš visos Lietuvos. Norinčiųjų papildyti kosminės energijos atsargas paslaptingoje piramidėje ir susipažinti su Povilu
yra tiek daug, kad vaikinas vienas jau neapsidirba - sulaukęs ženklo iš dangaus, pasikvies padėjėją. Tai įvyks po to, kai Povilas baigs rašyti Balso diktuojamą knygą.

Burtininko irštvoje
Slaptais dalykais čia kvepia kiekviename žingsnyje: prie garsiosios Merkinės piramidės iškabinėti perspėjimai be leidimo nelįsti, o ir vedžiodamas po savo namelį Povilas stengiasi išlaikyti paslaptingumo aurą: kategoriškai uždraudžia lipti į antrąjį aukštą. Ten - jo darbo kambarys (eina gandai, kad jame saugoma kasetė su Povilo balsu įrašytu Dievo tekstu), miegamasis, mamos kambarėlis ir… vienas tuščias.
- Marčiai? - neiškenčiu nepaklausęs piramidės statytojo mamos Onutės (kodėl jau tą marčią reikėtų atskirai uždaryti? Žurnalisto klausimas, aišku, durnokas, bet apie meilę...).
- Šeimos padidėjimu dar nekvepia. Bet, atėjus laikui, šalia Povilo bus dar vienas žmogus...
- Mergina?
- Vyras. Jis stos šalia ir padės, kai ateis laikas.
Pamačiusi ištįsusius žurnalistų veidus (ką kito jie galėjo pagalvoti!), ponia Onutė leipsta juokais:
- Nebijokit, Povilas tikrai sveikas. Bet ypatingas, kitoks nei visi.

Balsas išskyrė šeimą

Kitoks yra ir jo požiūris į dailiąją lytį. Sutikęs gatvėje žavią merginą, nepuola jos kalbinti, nurenginėti akimis ar “kadrinti”: „Ei, mažule, varom pas mane“. Povilas elgiasi daug įdomiau.
- Pirmiausiai merginos bruožai įsirašo į mano atmintį. Paskui juos mintyse modeliuoju, kai ką pataisau, kurdamas idealų vaizdą (ir ką su tuo vaizdu veikia?).
Tokio “kunigiško” elgesio priežastis slypi Povilo vaikystėje. Nuo mažų dienų jis buvo labai religingas, į bažnyčią eidavo ir su močiute, ir su mama. Sulaukęs 7,5 metų Merkinės bažnyčioje išgirdo Dievo balsą (kartais jį vadina Mokytoju arba tiesiog Balsu). Jo padedamas, ėmė pranašauti ateities įvykius ir metė medicinos studijas universitete (išėjo akademinių atostogų). Dėl tokio keisto Povilo elgesio ir bendravimo su kitu pasauliu, išsiskyrė net šeima: mama paaukojo save ir savo santaupas sūnui, na, o tėvas apie jį nebenorėjo nė girdėti.
Išvažiavę gyventi į Česukų kaimą (savo senelio vienkiemį) Povilas su mama Merkio slėnyje pasistatė gražią trobelę (taip liepė Balsas, atseit geresniam ryšiui palaikyti), o šalia jos - mistinę metalinę piramidę, “gydančią” nuo daugelio ligų. Pasak pasveikusių (nuo sąnarių skausmo ar net rimtesnių susirgimų), piramidė tikrai turi ypatingų galių. Kiti, piktesni Lietuvos piliečiai, sako, kad Povilo statinys gali padėti ne ką daugiau nei užkerėtas tualetinis popierius...
Mes gydytis nebandėme, nes Povilas, kol rašo knygą, jokių ligonių nepriima. Beje, kam įdomu, Balsas yra uždraudęs jam gydyti akluosius ir kurčiuosius (labai gaila, aišku, nes šalia burtininko trobelės gyvena kurčias Povilo senelis).

Panelės ir kompiuteris
Povilas atrodo nuoširdus, tylus, tikras „moksliukas“, ateityje pretenduojantis tapti mažų mažiausiai profesoriumi. Visai nesirūpina savo išvaizda ir toli gražu neprimena “stiliovo bičo”. Tokiam panos neturėtų rūpėti, tik knygos ir geri pažymiai. Šį įspūdį sustiprino ir Povilo mama Onutė:
- Jis - daugiau nei vidutinių gabumų. Nors nebuvo kalikas, vidurinėje mokėsi labai gerai - pasižymėjo idealia atmintimi.
Suprask, nustebinti Lietuvą Povilas bandė jau nuo mažumės. Vien vidurinėje mokytis jam buvo per lengva, todėl dar lankė ir muzikos mokyklą (ten baigė fortepijono klasę). Vėliau Alytaus moksleivių kūrybos centre grojo gitara. Sakykit ką norit, bet mąslus vyrukas su gitara - kiekvienos merginos svajonė. Kol Povilas vaikštinėja aplink piramidę, jo santykius su silpnąją lytimi imasi aiškinti mama:
- Merginos pas Povilą ateidavo tiesiog į namus, ir ne po vieną (ohoho!). Visi labai gražiai linksmindavosi - tupėdavo prie kompiuterio, grodavo gitara, dainuodavo.
- Tai ateidavo dėl kompiuterio ar dėl Povilo?
- Nežinau. Gal domino ir Povilas.

Nusirašinėjo nuo Dievo?

- Ar jis tikrai buvo toks „auksinis berniukas“?
- Tikrai ne auksinis. Megztinį numesdavo bet kur, kambarį susitvarkydavo tik tada, kai jau pasakydavau „tu tik pasižiūrėk, kokia netvarka“. Bet jeigu imdavosi darbo, padarydavo idealiai.
Tačiau Povilas nebuvo be nuodėmės. Ir kaltas dėl to dangiškasis „balsas“.
Pradinėse klasėse mokytojai pastebėjo, kad berniokas puikiai rašo kontrolinius darbus, tačiau susikerta spręsdamas paprastas užduotis. Galų gale išaiškėjo, kad būsimasis piramidės profesorius pradėjo piktnaudžiauti Balso teikiama informacija ir nesimokyti - atsakymus gaudavo iš dangaus.
- Jeigu tik Povilas neišeidavo į ryšį su dangiškuoju draugu, gaudavo blogą pažymį, - aiškina Onutė. - Tarpais atrodydavo, kad jis iš viso nieko nebemoka.
Mama šią problemą išsprendė labai paprastai: nuėjo į bažnyčią prašyti dievo, kad „nesiųstų Povilui “špargalkių“. Po kurio laiko sūnus iš mokyklos grįžo visiškai surūgęs.
- Uch…, - supyko. - Jis mokykloje su manimi nekalba!
Žodžiu, ėmė dėtis dar didesni stebuklai. Vos tik Povilas prieina berželių pulkelį prie mokyklos, ryšys su “dangum” iškart dingsta... Grįžta namo ir vėl bendrauja mintimis.

Sportas prie televizoriaus
Mamos lūpomis baigdamas kurti bene populiariausio Lietuvos burtininko paveikslą dar bandau ištirti ir jo fizinę būklę bei sportinį pasirengimą.
- Jei sportuodavo, tai prie televizoriaus (bent tuo stebukladarys panašus į mus...). Norėjau jį vesti į pramoginius šokius, bet Povilui ten nepatiko nuo pirmos dienos.
Bet iš tiesų Povilas nebuvo vien knygų graužikas. Palankiai susiklosčius aplinkybėms, galėjo tapti mažų mažiausiai Gintaru Stauče (Lietuvos futbolo rinktinės vartininkas, taip pat kilęs iš Alytaus): toje vietoje, kur dabar stovi Povilo namelis ir piramidė, vaikystėje su pusbroliu žaisdavo futbolą.
Ar pusbroliui (ir draugams) nebuvo keista, kad, paspardęs kamuolį, Povilas kalbasi ne su žmonėmis, o su kažkokia nematoma jėga?
- Balsas man pasakė: apie tai nesikalbėk su savo bendraamžiais. Jie tavęs nesupras. Todėl draugai ir pusbroliai apie mano “dovaną” net nenutuokė.
Tai negi taip ir iškentė neprasitaręs? Paaiškėjo, kad iki abitūros egzaminų Povilui puikiai pavyko nuslėpti savo paslaptį. Ir tik nusivylimas moteriška lytimi pagaliau privertė jį atskleisti keistą ryšį su Balsu!

Į mišką - su trim merginom

Po baigiamųjų egzaminų Povilas mamai pareiškė: važiuosiu į poilsiavietę su trim klasiokėm. Ji ne iškart įsikirto:
- Ką, vienas su trim panelėm?
- Taigi jos tik draugės…
- Kokios draugės tokiame amžiuje? Pasikviesk daugiau “bachūrų”!
Tačiau Povilas laikėsi savo. Kaip paaiškėjo vėliau, tai buvo lemtinga kelionė, nužudžiusi paskutinę Povilo merginos viltį užkariauti jo širdį ir kūną.
Vaikinas neslepia, kad tarp jo ir vienos klasiokės 12-oje klasėje buvo užsimezgęs ryšys, stipresnis nei paprasta draugystė.
- Kalbėdavomės apie dvasinius dalykus, žmogaus egzistencijos problematiką, Dievo vietą žmogaus gyvenime ir t.t.
Ši draugystė prasidėjo ankstyvą pavasarį visai klasei pabėgus iš pamokų. Bevaikštinėdami prie Merkio jie ir pajuto, kad turi ką vienas kitam pasakyti. Maždaug du mėnesius šitaip filosofuodami kartu pėdindavo namo iš mokyklos (nors Povilui žymiai paprasčiau būtų buvę važiuoti autobusu).
- Ar ta mergina buvo graži?
- Na, ne grožis yra esmė.
- Atsiprašau, tai ji buvo baisi kreivanosė storulė?
- Normali. Standartinė, kaip vėliau paaiškėjo.
- Tai gal per greitai nusprendei, kad standartinė?
- Nemanau. Ji sakė, kad netiki Dievu ir kad į bažnyčią eidavo per prievartą. Bet ir tai dar buvo ne didžiausia bėda. Taurę perpildė jos žodžiai, kad “ne dvasia jai rūpi”. Aš tikėjausi bendravimo, nesusieto su žemiškumu (suprask, kūno aistrom).
- O kada pajutai, kad skiriasi vyrų ir moterų sandara, būdas?
- Cha cha! Na, tikrai ne darželyje (negi tik studijų metais?!). Mano libido (oho, kokį žodelį parinko) formavosi laiku. Moterišką būdą pažinau per išleistuves, 12-oje klasėje, kai mergina tiesiai šviesiai pasakė, ko iš manęs tikisi.
- Palauk, palauk, tai ji pati prisipažino meilėje ir sakė, kad nori būti tavo?
- Kartais būna ir taip (atsakė neslėpdamas pasididžiavimo).
- O tu ėmei ir pasiūlei: geriau nesibučiuokime, o pamedituokime?
- Na, panašiai. Galų gale, iškart po išleistuvių tik dėl to į poilsiavietę ir nusivežiau tris merginas - kad neįvyktų tai, kas kartais įvyksta tarp dviejų žmonių. Ir kad ji nebūtų viena, kai išgirs apie Dievą, gyvenimo prasmę ir mano dovaną - Balsą.
- Paklausiu tiesiai šviesiai: ar esi patyręs tikrą bučinį, kad jo krataisi kaip velnias kryžiaus?
- Cha cha! Ne. Bet tai nėra tas veiksmas, kuris žmonės susieja tarpusavyje.
- Tačiau vaikino ir merginos santykiuose bučiniai gali egzistuoti kaip priedas?
- Žinoma, kad gali. Bet ne nuo jų viskas prasideda.

Moters idealas

Po tokių filosofinių išvedžiojimų pagaliau supratau, kad 99,9 proc. “Panelės” skaitytojų neturi jokių šansų tapti Povilo žmona. Ar bent jau gauti jo bučkį. Vis dėlto, nenorėdamas palaidoti paskutinės skaitytojų vilties, pasiteiravau: o kokia ta ideali Povilo mergina, ir kas yra, jo supratimu, meilė?
Pasak Karlo Jungo (toks astrologas ir filosofas), vyro moteriškasis pradas vadinamas anima. Moterys skirstomos į tam tikras pakopas - nuo pirmos iki ketvirtos. Pirmos pakopos anima - visiška laukinukė, o ketvirtos - aukščiausias dvasinis idealas. Antra - fatališka moteris. O trečia - tai, ko aš ir siekiu - mylinti motina ir žmona. Tikra meilė yra tik ta, kuri užsimezga dvasiniuose ieškojimuose. Todėl mano šeima gali būti pradėta ne per bučinį, o tik per idėjų bendrumą...

Kad Povilas neatrodytų esąs vien tik vaikščiojanti enciklopedija ir dangiškas produktas, pateikėme jam keletą visai žemiškų klausimų.
Ką apie Povilą turi žinoti kiekviena panelė
1. Mėgstamiausias patiekalas (juk kelias į vyro širdį eina per skrandį). Netarkuotų bulvių cepelinai su skaniu padažu (mamos receptas).
2. Blogas įprotis. “Žaidimai” rankomis (kas čia turima omeny?) arba rašymo priemone įtemptų pokalbių metu (fu, o mes galvojome...). Pasitaiko, kad koks pieštukas ar tušinukas „netyčia” sulūžta taip įprasmindamas įtemptą akimirką.
3. Knyga, kurią dabar skaito. Marko Tveno gulbės giesmė - „Žana D’Ark“.
4. Dažniausias priežodis. Ne tiek priežodis, kiek per dažnas žodelio „sakykime“ vartojimas. Tai daugumoje situacijų padeda išvengti kategoriškumo ir kiek „atvėsinti“ karštą pokalbį.
5. Kuo netiki. Žurnalistais, jų nuoširdumu (jau iš patirties).
6. Didžiausia padaryta nuodėmė arba veiksmas, kurio iki šiol gailisi. Ne tiek nuodėmė, kiek nemalonus „nuotykiukas“: Vieną besigydantį žmogų „išstačiau pavyzdžiu“ minios akivaizdoje (žinoma, neminėdamas nei jo vardo, nei pavardės, nei gyvenamosios vietos) visai nepastebėdamas, jog tas žmogus yra būryje.
7. Labiausiai „vežantis“ muzikos kūrinys (ar atlikėjas). L.V.Beethoven - Piano Sonata No. 14 C# minor (Mėnesienos sonata). Mėgstamiausias atlikėjas - Edward Simoni.
8. Šalis, kurią norėtų aplankyti. Tolimiausias „taškas“ į kurį retkarčiais norisi nuvykti - Vilnius. Gera pasivaikščioti senamiestyje, atsipalaiduoti nuo kasdienių darbų.
9. Kiek padaro atsispaudimų (atsilenkimų). Kas rytą visko po truputį: 12 atsispaudimų, 12 atsilenkimų, 12 pritūpimų, po 12 kai kurių tibetietiškų pratimų.
10. Ekstremaliausias dalykas, kurį norėtų padaryti. Nesu ekstremalas. Geriau apeisiu balą taip ilgindamas kelią negu rizikuosiu sušlapti ją peršokdamas (kaip burtininkas, balą galėtų ir išdžiovinti...).
http://www.panele.lt/straipsnis.php?num ... 03_5&id=66

_________________
Pas mus rašoma tik lietuvišku šriftu, susipažinkite su forumo taisyklėmis
http://www.baltai.lt/phpbbkuronas/viewt ... 6d195205c3


Ant Lap 08, 2005 1:19 pm
Aprašymas WWW
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007