Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra Pen Kov 29, 2024 2:59 am



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 72 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5  Kitas
INDIGO VAIKAI-Žvaigždiniai žmonės-Saulių sielos 

Ar manote esas indigo vaikas?
taip 53%  53%  [ 10 ]
ne 47%  47%  [ 9 ]
Viso balsų : 19

INDIGO VAIKAI-Žvaigždiniai žmonės-Saulių sielos 
Autorius Žinutė
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė INDIGO VAIKAI-Žvaigždiniai žmonės-Saulių sielos
:D Kolegos, jei manote, kad esate indigo vaikas ar bent jais domites, pasidalinkit savo pastebejimais, pasiūlymais, o gal tiesiog organizuojam nauja veikla, padėsiančią įgyvendinti naujas kūrybiškas mintis.
Kas "sergate" žvaigždžių liga, negalite be jų (negalėjote vaikystėj), atsiliepkit.Keičiasi laikai, šviesos karių gretos pildosi.


Paskutinį kartą redagavo BURTONIS Ant Bal 26, 2005 1:36 am. Iš viso redaguota 1 kartą.



Pen Bir 04, 2004 11:41 am
Aprašymas WWW
Standartinė 
Butinai reiktu daugiau informacijos apie INDIGO vaikus lietuviu kalba, ar bent nuorodu rinkinuka. Nes, is tikruju, jiems daug sunkiau pritapti visuomeneje, eiti i mokykla, tureti draugu.. Turetu but kas nors kas palengvintu tiek is tevu puses suprasti, patarti ir padeti tokiam vaikui.


Pir Bir 07, 2004 3:00 pm
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė 
asvienis rašė:
Butinai reiktu daugiau informacijos apie INDIGO vaikus lietuviu kalba, ar bent nuorodu rinkinuka. Nes, is tikruju, jiems daug sunkiau pritapti visuomeneje, eiti i mokykla, tureti draugu.. Turetu but kas nors kas palengvintu tiek is tevu puses suprasti, patarti ir padeti tokiam vaikui.

8) Kaip jus apsprendziat, kad esate indigo? Jei pagal sunkia savo vaikyste, tai dar nereiskia, kad esate indigo, irodykite, kuo esate isskirtinis ir kodel taip manote.Daugeliu atveju kiekvienas indigo gali nurodyti savo neiprastu kūrybinių galių požymius ir atliktus darbus ar atskleistą neįprastą veiklą.Bet gal jūs esate ne žmogus praeitam gyvenime?Pasidalinkite sapnais ar kitais prasviesejimais, kurie pasitvirtino, kaip esatis musu planetos istorijoje.


Ant Bir 08, 2004 11:05 am
Aprašymas WWW
Standartinė 
Kagi pameginsiu :roll: Tiesiog viena grazu 2002m. rudens vakara keliaudamas namo autobusu ir sau ziuredamas i kelia pradejo lyst pojuciai, kurie trukde man galvot apie dienos darbus. Tai buvo kazkas tokio kaip pojuciai - tarsi lyg prisimintum ka tuo metu kazka darydamas jautei. Ir tie pojuciai taip ikyriai "lindo" jog noriu nenoriu turejau nustot stengesis toliau sau mastyt ka veiksiu gryzes. Kas keisciausia jog tuo metu is visai neaiskiu pojuciu pradejau kazka tokio suprast jog tai kazkokie prisiminimai, kaip as kazka veikiu. Kas svarbiausia, nors nieko dora tada nesupratau - bet mano protelis pradejo sukaliot, jog anksciau nesilaikiau krikscionybes ir pan. Tai tiesiog tada prisiverciau galvot apie tai ka veiksiu gryzes ir pan. Nes visai nesinorejo jog galvociau ir issigandes buciau nezinia del ko.
Kas keisciausia jog nakti beuzmigdamas visa tai patyriau tik jau ne taip - cia buvo vaizdiniai kaip as sau centre stoviu kazka veikdamas, o aplink ratu juda zmones keistais judesiais i kaire slinkdami(jei teisingai pamenu). O visa tai sudare man kazki buda tiesiog nustot galvojus visiskai, sau stebet kaip juda paciam atlikt tam tikrus judesius kol galiausiai ..nesugebu tai paaiskint, tada man atrode lyg ir kad su dievu susijungiu ar pan.(del mano krikscionisko auklejimo) Bet tiesiog toje busenoje atrodydavo kad esu tarsi visuma ir ten galedavau ne tik ka noredavau suzinot, bet netgi pakeist..visa taip pasibaigdavo gryzimu, bet kazka atlikus(speju jau pries ieidamas i ta busena turedavau konkreciu troskimu, noru). Tada palengva atsirasdavo matymas(vel pradedavau matyt zmones) ir pirmom keliom minutem toks kaip tarsi begalinis gerumas viskam kas aplink, nes as ir pvz. augalelis salia, zmogus, akmenukas atrodydavo kaip viena(vieno kuno atskiroa vietos), galedavau panorejes suprast ka jis patyres, kodel butent cia. Bet visa tai labai greit isblesdavo gal per kokia 1-2min didzioji dalis.
Butent tai kad niekaip negalejau zodziais isreikst ka toi busenoj jauciau, veikiau - tai visai nepakluso mano bandymui patalpint i kokius standartus, apibudint. Taip ir liko kazkas didinga, keista - daugiau ir nebemeginau kam nors sakyt, nes ir pats tiesiog kaip prisiminima priemiau, kuri net ir dabar prisimenu ir rodos lyg ir vel tinkamu laiku ar vietoj galeciau pakartot visa tai. O kartu kaip ir troskimas, kuri paslepiu po kasdienybes norais, laukdamas tikedamasis jog kada nors pasieksiu ir sulauksiu tokios galimybes. Nezinau net kodel, bet to trokstu..lygtais taip buciau naudingas ir kartu pasiekciau ta ka privalau. Kad ir kiek nekreipiu i tai demesio, bet sito prisiminimas nedyla nei kiek..


Ant Bir 08, 2004 2:32 pm
Standartinė 
Heh :shock: Baisiai atrodo, nepavyko kaip norejau kuo trumpiau...


Ant Bir 08, 2004 2:48 pm
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė indigo
Pasakojimas įdomus, taciau tokius atsiminimus gali nemazai ir ne indigo vaiku papasakoti.Kas gi pasireiskia jums kaip kurejui, kaip pasinaudojate praeities informacija, kaip ji skatina jus elgtis ir mastyti.Ir ka siuo metu darote, kad galetumete ivardinti, kaip veikla neiprasta standartui :?: :roll:


Ant Bir 08, 2004 3:16 pm
Aprašymas WWW
Standartinė 
Siuo metu nieko :) Esu pavarges ir noriu pailset.
O si informacija padedavo pasiekt dalele tokios busenos kasdieniam gyvenime. Keleta kartu taip yra pavyke zinot ka masto kitas, zmogus, pasnekovas ir dar nespejus istart - jau zinot ka pasakys, arba ka noretu pasakyti. Kuri laika ir pavykdavo zinot kai kuriuos ivykius kurie ivykdavo valandu-dienos begyje. Bet kazkas nutiko, kazko dabar greiciau pavargstu, daznai jauciuos lyg kas koki salma ant galvos uzdejes butu...ir tai nepraeina jau nuo praeitos vasaros.


Ant Bir 08, 2004 4:27 pm
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė psi savybės
Asvieni, tavo nupasakotos psi savybės vadinamos prekognicija.Tai terminas naudojamas psichologijoje ir paramoksluose. Mokiausi šių dalyku oficialiai, ruošiu mokinius valdyti šią dievo dovaną.Tačiau tai nėra indigo vaiko savybė, bent man taip atrodo.Gal man trūksta dar kai kurių patvirtinimų. Manau kad šiek tiek žinau, kodėl tau skauda galvą pagal aprašytus tavo požymius, ypač būdingas suveržto lanko aplink galvą efektas. :oops: Rudenį apie spalio - lapkričio mėnesį tikiuosi įveiksi šią bėdą, jei nieko gero nepavyks pasiekt, susirask mane, bandysiu padėti.


Ant Bir 08, 2004 7:40 pm
Aprašymas WWW
Standartinė 
Del indigo vaiko, irgi abejoju, kad tai budinga - manau tai daug kas gali pasiekt. Del salmo-lanko ant galvos efekto - as maniau jog jau praeita rudeni jis praeis. Dekui uz sia zinute ji man padidino ryzta ir optimizma.
Sekmes BURTONI!
[/quote]


Tre Bir 09, 2004 12:51 pm
Standartinė 
Noriu pasiulyt pasiskaityti straipsni "Poslanije Novych Detei"
is tinklapio http://earthsky.ru.

Istaruka is straipsnio :

Это одно из наиболее важных сообщений из всех, с которыми я когда-либо к Вам обращался. Последние шесть лет я путешествовал по странам, охваченным войной, и медитировал там вместе с неизвестными миру Эмиссарами Света. Но ничто несравнимо с тем, что я недавно испытал, общаясь с детьми-экстрасенсами, с которыми я познакомился в Болгарии, или с тем неожиданным откровением, которое я получил от одного из них менее десяти минут назад.

Уделите несколько минут этому письму и удивительному посланию детей-экстрасенсов. Вы можете свободно передавать эту информацию по вашему усмотрению.

Straipsni rasit
http://earthsky.ru/children/newchildren.html


Kiti straipsniai apie neiprastus vaikus
http://earthsky.ru/children/


Tre Bir 09, 2004 9:57 pm
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Ačiu Artūrai už nuorodas.Po vakarykščio susitikimo manau prasiplės veikla.Dabar derinu vietą dėl paskaitos Marijampolėje, kaip tau ir rašiau, jei viskas gerai, įvyks šį sekmadienį. Peržiūrėjau tavo kompaktus su paskaitų įrašais ir manau, kad mano paskaitų turinys labai artimas ateities mokyklos pedagogikai.Tikiuosi susitiksim jusu anastasiečių klube ir išplėsime bendras veiklos sritis. :)


Ket Bir 10, 2004 2:57 pm
Aprašymas WWW
Standartinė 
"Deti Indigo"
Internetinis knygos variantas yra http://indigochild.narod.ru/
Ten taip pat rasite ir anglišką knygos variantą.


Ket Bir 10, 2004 10:00 pm
Standartinė 
Keliuose forumose www.banga.lt
esu pradejes temas apie IDIGO vaikus
Jei turit laiko uzeikit ten ir "pakurstikit ugni"
Cia tokios bus "marketingo" formos
Stai tema forume "Seima"
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/kl ... =(89158235
O cia si tema
Forume "Kitoks pasaulis"
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/kl ... 1187843536
Dar yra tema www.supermama.lt
http://www.supermama.com/InvisionBoard/ ... topic=3027
Visos sios temos nepasizymi aktyvumu , bet reikia kazkaip
informuoti tautiecius apie si reiskini , juk nezinant kas yra INDIGO vaikas jie paprasciausia luosinami.


Pen Bir 11, 2004 3:27 pm
Standartinė 
Kiek dalyvavau ir maciau - tai Svedijoje netgi vienoje klaseje vaikai mokosi skirtingai, kiekvienas pasirinkes toki sunkumo lygi koks jam patinka ir koki sugeba atlikti(pvz. trys matematikos lygiai). Darbas vyksta savarankiskai, mokytojas prie kiekvieno prieina pasikalba, ka ir kaip daryt reiktu, del ko nesprendzia ir pan. Pas juos mokytojo profesija is tikruju l. sunki ir ne kiekvienas iki galo isbuna. Nes juos tikrina ivairiais testais, jei tinkami toliau moko, psichologijos, edukologijos ir pan. Sitie dalykai sudaro bene didziausia dali kai tuo tarpu pas mus - specialybes dalykas esminis. Baigus dar jie turi atlikinet tiksliai nepamenu kiek - bet keleta metu praktikos, priziurint tu vaiku mokytojui. Cia bene skaudziausia svedu tema, nes mazai kas tesia studijas aukstosiose mokyklose, nors mokslas ir ten nemokamas. Todel jie mokytoju ruosimui skiria daug lesu, edukologijos ir kt. specialistu kvietimui, ju darbui.


Pir Bir 14, 2004 11:06 am
Standartinė 
Beje noreciau visus paguosti :) Lietuvoje svietimas irgi juda i prieki. Jau praeita rudeni zymus fizikos didaktikos kat. vedejas A. Rimeika pareiske jog greitu laiku i VPU istot turetu but l.sunku - nes mokytojo specialybe labai atsakinga, todel stojant i ja bus daugiau ziurima i psichologiniu testu rezultatus, o geri moksleivio egzaminu rezultatai bus antraeiliai. Ir dar po studiju, atlikines ilga praktika - tik po kurios bus sprendziama ar studentas VERTAS galimybes mokyti vaikus, ir ar isduoti jam diploma.


Pir Bir 14, 2004 11:32 am
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 72 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5  Kitas


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007