Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra Ket Kov 28, 2024 2:54 pm



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Namų bioenergetika 
Autorius Žinutė
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė Namų bioenergetika
Namų bioenergetika
2006 05 04

Jei tikite, kad kiekvienas daiktas, su kuriuo susiduriate buityje, turi tam tikras energetines charakteristikas, veikiančias aplinką ir jus, žinodami šio poveikio ypatumus galėsite harmonizuoti savo gyvenimą

Veidrodėli, pasakyk

Tarkime, baldai ar kiti įprasti namų daiktai. Baldai daugiausia būna mediniai arba bent su medžio detalėmis. O visus medinius daiktus persmelkusi energija medžių, iš kurių jie padaryti. Tačiau jų ypatybės priklauso ir nuo formos. Tad jei jums atrodo, kad esate neigiamai veikiami kažkieno įtakos, įsigykite stalą šešiomis kojomis. Palindę po juo atsikratysite nedidelių nužiūrėjimų ir kitokių energetinių bjaurybių. Ir namiškiams suteiksite begalę džiaugsmo neįprastu ekgesiu.

Veidrodis nuo seno turi magiško atributo reputaciją. Yra prietaras, kad jį sudaužius septynerius metus persekios nelaimės. Tačiau šio siaubo galima išvengti, jei sudužus veidrodžiui laikysitės tokio ritualo: per petį permesite druskos žiupsnelį, tris kartus apsisuksite prieš laikrodžio rodyklę, o po to padegsite veidrodžio šukes. Nuo ugnies patamsėjusias šukeles reikėtų saugoti metus, po to užkasti. Tada jūsų lauks tik vieneri nesėkmių metai. Beje, jei ir to nenorite, pamirškite šį prietarą ir gyvenkite, kaip gyvenę.

Vis dėlto veidrodžiai neša laimę. Kuo namuose jų daugiau, tuo geriau. Koridoriuje veidrodis būtinas: sugeria neigiamą energiją, kurią į namus gali atnešti svečiai arba patys šeimininkai. Ne veltui yra manoma, kad dėl kokio pamiršto daikto grįžus iš pusiaukelės namo būtina pažiūrėti į veidrodį, antraip visą dieną nesiseks. Jei esate blogos nuotaikos, atsistokite priešais veidrodį ir pasižiūrėkite sau į akis. Nuotaika pagerės.

Veidrodį rekomenduojama kabinti prie stalo valgomajame arba virtuvėje - taip į namus prisiviliosite turtus. Niekada nekabinkite jo tokioje padėtyje, kad kuriam nors namiškiui "nukirstų' galvą. Tas žmogus kentės nuo galvos skausmų. Ir per aukštai veidrodžio kabinti neverta.

Grindų puošmena

Kambarių grindis priimta iškloti kilimais. Energetinės kilimo savybės labai priklauso nuo jo formos. Apskriti kilimukai simbolizuoja taiką ir dvasingumą. Juos geriausia kloti miegamajame, valgomajame, svečių kambaryje, kur aplinka turi būti rami. Kvadratiniai ir stačiakampiai kilimai bei takeliai susieti su materialine, intelektualine ir technologine sferomis. Jie tinka kabinetams, biurams, bibliotekoms, koridoriuose ir laiptinėse. Ovalūs kilimai yra universalios energetikos ir tiks visur, ypač jei mokėsite juos įkomponuoti interjere.

Jei jums kilo finansinių sunkumų, po kilimu padėkite gabaliuką džiovintų sąmanų ar jūržolių. Jos pritraukia pinigus. Jokiu būdu nereikia iš karto perversti išvirkščia puse pakloto kilimo. Pereiti juo reiškia laimę. Negalima kloti kilimo ant neplautų grindų - kartu su dulkėmis nusės visa patalpoje susikaupusi neigiama energija. Prieš siurbdami ant kilimų pabarstykite kvapiųjų žolelių ir druskos. Tai irgi neutralizuoja neigiamą energiją.

Namų šventovė

Bioenergetikos požiūriu labai svarbiomis savybėmis pasižymi virtuvėje esantys daiktai. Tačiau nepamirškite, kad čia vis dėlto svarbiausia valgis. Viryklė siejama su ugnies stichija; kinai mano, kad ji būtinai turi stovėti priekiu į pietvakarius ir, kaip šventas daiktas, visada būti švari. Anot prietarų, prie viryklės negalima verkti, pyktis, bučiuotis ir dainuoti. Nei ant jos, nei netoli jos negalima pjaustyti svogūno.

Ne mažiau svarbus ir virtuvės stalas. Jis - namų altoriaus simbolis, todėl turi būti statomas taip, kad namo pamatus aptekanti energija tekėtų ir aplink jį, kitaip sakant, paraleliai sienai. Ant stalo negalima sėstis, dėti ant jo pinigų, raktų - tai gali prišaukti nelaimę.

Buitinė technika jau seniai tapo mūsų gyvenimo dalimi. Dauguma tokių prietaisų laikomi virtuvėje. Tačiau dažnai pamirštama, kad tokie prietaisiai irgi turi sielą. Veikiami dinamikos techniniai įrengimai turi kur kad didesnį energetinį ir informacinį potencialą nei paprasti daiktai. Todėl šie įrengimai įgauna bruožų, būdingesnių gyvam daiktui nei negyvam. Tipiška situacija: prietaisas nedirba, kai negrabiai su juo elgiamasi. Kol šeimininkas keikia jį paskutiniais žodžiais, niekas nepasikeičia. Bet vos prakalbus su juo švelniai - "Na ko gi tu, mielasis, įsijunk, geruti!" - tarsi savaime pasitaiso. Tad jei kitą kartą jūsų virtuvės kombainas atsisakys smulkinti tai, ką į jį įdėjote, pamėginkite įkalbėti švelniai. Jei nepadės - ką gi, teks nešti į taisyklą.

Mechaniniai vampyrai

Visi elektroniniai įrengimai skleidžia ne itin teigiamus spindulius. Todėl nereikėtų nuolat būti kambaryje, kuriame stovi televizorius, kompiuteris ar mikrobangų krosnelė. Televizorius turi vampyriškų polinkių. Dauguma žmonių pažiūrėję laidą pasijunta netekę jėgų. Neretai būna, kad grįžęs iš darbo žmogus pirmiausia įsijungia televizorių, persirengia, vakarieniauja, plepa telefonu, o televizorius veikia. Tokiomis sąlygomis neįmanoma suvokti pašalinės informacijos, todėl irztama dėl niekų, negalima susikaupti.

Sudėtingiausias buitinis prietaisas - kompiuteris. Todėl jo energetinis potencialas didesnis nei kitų prietaisų. Bendraujant su kompiuteriu veikia atvirkštinės sąveikos dėsnis. Kitaip sakant, mes keičiamės su kompiuteriu informacija. Žmogus prisitaiko prie prietaiso, prietaisas - prie jo. Štai kodėl dirbant prie svetimo kompiuterio jaučiamas diskomfortas. O jei prie jūsų kompiuterio atsisės svetimas, prietaisas gali be jokios priežasties pradėti strigti. Patikrinta ne kartą.

Neigiamą energiją neutralizuoti galima prie kompiuterio pastačius nedidukę piramidę, turinčią savybių apsaugoti nuo patogeninio spinduliavimo.

Laidinis telefonas - irgi jautrus mechanizmas. Laidais perduodama mūsų energetinio potencialo dalis. Todėl dažnai atsiliepdami jau žinome, kas skambina. Beje, jei skambinančiojo energetika itin stipri, telefonas gali sugesti. Jei kalbamės su nemaloniu žmogumi telefonu, jaučiamės taip pat blogai, kaip ir šnekėdamiesi su juo akis į akį. Tad jei nenorite su kuo nors kalbėtis, telefoną išjunkite. Jei kas nors skambina, o ragelio kelti nenorite, neatsiliepkite.

Stenkitės su daiktais namuose gyventi taikoje ir ramybėje, tada nereikės bijoti nei prietarų, nei blogų ženklų. Būkite laimingi.

Parengė Marius BEKERIS
paneveziobalsas.lt

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Šeš Kov 17, 2007 11:46 pm
Aprašymas WWW
Seniūnas (-ė)
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ant Gru 06, 2005 8:38 pm
Pranešimai: 114
Miestas: Raseiniai- Londonas
Standartinė 
Šis straipsnis apie namų bionergetiką net neminėdamas to mokslo vardo, išdėsto kai kuriuos feng shui mokslo principus.
Feng shui (dalis senovės Kinijos filosofijos apie gamtą) studijuoja gamtos ir mūsų santykius, stengdamasi mūsų aplinka paversti harmoninga. Mes turime labai atsargiai atsirinkti daiktus supančius mus, nes jie savo energija atitinkamai veikia mus ir mūsų gyvenimus. Patyrę meistrai gali pasakyt, kur tam tikruose pastauose turėtų būti vonios kambariai, kur turėtų būti durys, į kurią pusę turėtų būti nukreipti veidrodžiai, kokios spalvos augalus parinkti ir pan.

_________________
Mylėdama mokausi.


Pen Bal 20, 2007 5:44 pm
Aprašymas
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Pagone rašė:
Šis straipsnis apie namų bionergetiką net neminėdamas to mokslo vardo, išdėsto kai kuriuos feng shui mokslo principus......... Mes turime labai atsargiai atsirinkti daiktus supančius mus, nes jie savo energija atitinkamai veikia mus ir mūsų gyvenimus.....


Visiškai teisingai, ypač kai yra žinoma, kad Feng Šui Lietuvos teritorijai visiškai netinkama (Geras straipsnis tuo klausimu Palmiros Kelertienės).

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Sek Bal 22, 2007 12:19 am
Aprašymas WWW
senbuvis(ė)

Užsiregistravo: Tre Rgp 02, 2006 3:32 pm
Pranešimai: 50
Miestas: Vilnius
Standartinė 
O kap del piramides? nes esu girdejus , kad piramides viduje nors ir susidaro labai teigiamos salygos, taciau ji aplink save paskleidzia stipria neigiama energija. Ar tai tik paskalos? Gal kas zinote placiau?

(NLTXT)


Sek Bal 22, 2007 1:59 pm
Aprašymas
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė 
evoltra rašė:
O kap del piramides? nes esu girdejus , kad piramides viduje nors ir susidaro labai teigiamos salygos, taciau ji aplink save paskleidzia stipria neigiama energija. Ar tai tik paskalos? Gal kas zinote placiau?
(NLTXT)


Jūsų girdėjimas paremtas kuo? Paskalomis, vaikų forumų nuomonėmis ar kažkokiais tai straipsniais, o gal realiais tyrimais? Nuomonė "iš lempos" nėra lempa :).
Tas pats ir su energijos sąvoka, ką jūs įvardinate "piramidės energija"? Tas pats kaip pasakyti, kad namai spinduliuoja gera/blogą energiją. Tai tik jūsų asmeninis santykis į jus supančią aplinką. Ką reiškia susidaro teigiamos sąlygos? Ar turite omenyje kažkokius tai + laukus, išmatuojamus kažkokiais tai prietaisais, ar tai tik pojūčių santykinė reakcija laike ir erdvėje?
Šie klausimai tikiuosi priartins jūsų klausimą prie norimo atsakymo.
Keletas žinomų faktų apie piramidžių poveikį.
Cituoti:
Piramidės dar neatskleidė visų savo paslapčių. Ir kažin ar kada nors atskleis. Taip mano ir bioenergetikas, technikos mokslų daktaras Algirdas Jonas Dainauskas. Jis daug metų domisi piramidėmis.

http://www.lt24.lt/lt/content/viewitem/930/

Cituoti:
radiostezijos mokslo šakas ..., kad tai nepaprastai sudėtingas ir labai vertingas, tiesiog neįkainuojamas savo praktiniu pritaikymu mokslas. Manau nėra nei vienos žmogaus veiklos srities kurioje nebūtų galima pritaikyti radiostezijos mokslo žinių, kurios reikalauja daug teorinių žinių ir ilgos praktikos. Mane liūdina tai, kad Lietuvoje nesidomima radiostezijos mokslu, o tik pramogaujama su kiniečių feng-shui mokslu ir be jokio teorinio apie energetikas pasiruošimo piramidžių modeliais.

http://www.kopos.lt/radiostezija/mok_chromo.php

Lietuvoje vienu metu gamino nedideles piramidėles barzdos skutimo peiliukams užgaląsti. Peiliukas patalpinamas į nedidelę piramidėlę ir po kiek laiko peiliuko ašmenys vėl tapdavo aštrūs :!:

Dabar paplito piramidžių statymo vajus, štai keli pavyzdžiai:
1. Visiems žinoma Povilo piramidė Merkinėje su netaisyklingos formos kryžiumi sukėlė įvairiausių nuomonių ir pojūčių bangą. Pakankamai daug neigiamai jos poveikį juntančių žmonių nuomonių;
2. Ezoterikos konfederacijos vienas iš steigėjų, Tarakevičius, pasistatė savo sodyboje piramidę ant vandens šaltinio, ruošiasi šį vandenį pardavinėti kaip "stebuklingą" (faktai nepatvirtinti jokiais tyrimais);
3. Visiems žinomas ekstrasensas ir magas Azanovas, savo žemėje statosi piramidę;
4. Parapsichologams gerai žinomas architektas Šmeliovas (save vadina Faraono architektu) yra suprojektavęs vienam milijonieriui namą piramidės formos. Milijonieriaus žmona negalėjo niekaip užmigti apie 20 metų (kažkokia tai liga). Jau pirmąją naktį nuosavoje piramidėje-name moteriškė palaimingai užmigo;
O kiek dar yra eksperimentuojančių su daržovėmis (šiltnamiai pastatyti piramidžių formos). Taip, kad atsakyti į klausimą nevaikiškai reiktų suformuluoti siaurą ir aiškų klausimą. Tai labai plati tema.

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Sek Bal 22, 2007 3:30 pm
Aprašymas WWW
Seniūnas (-ė)
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ant Gru 06, 2005 8:38 pm
Pranešimai: 114
Miestas: Raseiniai- Londonas
Standartinė 
BURTONIS rašė:

Visiškai teisingai, ypač kai yra žinoma, kad Feng Šui Lietuvos teritorijai visiškai netinkama (Geras straipsnis tuo klausimu Palmiros Kelertienės).


Hmm... Aš šito, deja, negirdėjau- kad Feng Shui Lietuvos teritorijai visiškai netinkama... Gal galėtumėt pakomentuot? Ypač mane trikdo tai, kad Palmiros Kelertienės straipsnis remiasi tais pačiais principais kaip ir Feng Shui mokslas, bet jis esąs tinkamas?..

_________________
Mylėdama mokausi.


Pir Bal 23, 2007 9:04 pm
Aprašymas
senbuvis(ė)

Užsiregistravo: Tre Rgp 02, 2006 3:32 pm
Pranešimai: 50
Miestas: Vilnius
Standartinė 
"Pramoniniu būdu pagamintos piramidės iš pusbrangių akmenų kelių metrų spinduliu skleidžia labai stiprų energetinį lauką."

Ar gali buti taip, kad uz tu keliu metru nuo piramides susidaro silpnas energetinis laukas, kuris priesingai, nei , kad straipsnyje sakoma, stiprus energetinis laukas suteikai jegu, tai silpnas turetu jas atimti? Ar galima taip galvoti?

"Namuose piramidės negalima laikyti aukštai. Ji turėtų būti pėdų lygyje ar rūsyje. Antraip ji savo galias praras."

na, pagal ideja, tai ji turetu padeti kaimynams gyvenantiems virs taves.
Dar nesuprantu kodel turetu prarasti galias?

Idomu ka jus manote siais klausimais?
citatos is:http://www.lt24.lt/lt/content/viewitem/930/




Burtoni>

BURTONIS rašė:

Jūsų girdėjimas paremtas kuo? Paskalomis, vaikų forumų nuomonėmis ar kažkokiais tai straipsniais, o gal realiais tyrimais? Nuomonė "iš lempos" nėra lempa :).


O ka jus vadinate ne paskalomis? Zmogus, kuris pasakoja gal labai daug zino, gal klysta. Straipsnius raso tas pats zmogus. O tyrimus atliekantis zmogus taip pat gali apsiskaiciuoti, arba prietaisai suklysti. Tiesa kalba ir vaiku lupomis. Kiek daug dalyku suzinoma naujai, paneigiami seni dalykai?!


Pir Bal 23, 2007 9:44 pm
Aprašymas
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Pagone rašė:
Hmm... Aš šito, deja, negirdėjau- kad Feng Shui Lietuvos teritorijai visiškai netinkama... Gal galėtumėt pakomentuot? Ypač mane trikdo tai, kad Palmiros Kelertienės straipsnis remiasi tais pačiais principais kaip ir Feng Shui mokslas, bet jis esąs tinkamas?..

Jei galite, nurodykite P.Kelertienės minimą straipsnį, kur ji remiasi Feng Shui.
Tai ką man teko skaityti, susieta su teritorija. Mat daugelis dalykų orientuojama pagal žvaigždes. Kaip žinia, pagal astrologus, kinų teritorija priklauso Ožiaragio žvaigždynui, o Lietuva - Vėžio. Tame straipsnyje astrologė minėjo Feng Shui tuos principus, kurie pagristi astrologine orientacija. Kiek teko kalbėtis su parapsichologais, tai buvo prasitarta apie slaptą kinų ginklą - Feng Shui, kuri kiniečiai panaudojo prieš amerikiečius šalto karo metu. Informacija praslydo iš aukšto rango Rusijos karininko, kuris nupasakojo patį "ginklo" principą. Esmė buvo tokia, kad amerikiečių politikams lengvai sekėsi supriešinti savo liaudį prieš kitos rasės (ypač kiniečius) kariauna. Prisimenant, kaip JAV dėl kinų emigrantų invazijos atsirado kiniečių kvartalai su jų taisyklėmis. Tai gi kinams buvo nepalanki politikų agitacija prieš juos. Kinų žyniai paleido ypatingą poveikį turintį Feng Shui, apie kurį niekas JAV matyt nebuvo girdėjęs. O esmė labai paprasta, reikėjo per savo kinų meistrus paleisti JAV namų "sutvarkymo ir harmonizavimo" principus. Amerikiečiams tai buvo nauja ir egzotiška ir labai patiko, tačiau paslaptis kiek žinau nei vienoje Feng Shui knygoje nėra atskleista, kad visos orientacijos turi būti nukreiptos Kinijos link, pagal Ožiaragio žvaigždyną (JAV yra po Dvynių žv.). Kada ši kinų sistema pakankamai išplito, kartu su ja ir kinų kultūra bei filosofija, kuri amerikiečiams pasirodė labai "gera" ir "taiki", "harmoninga". Taigi, rezultatas buvo pasiektas, amerikiečiams kinai ir jų kultūra nebebuvo "priešų kultūra", ji tapo "sava". Todėl amerikiečiai pradėjo nepalaikyti tų politikų, kurie bandė kelti nepasitenkinimą kinais, kaip rase. Kiek pasakojo, tai daugelis JAV karinių struktūrų užmačių žlugo. Bet nepamirškime, kad Feng Shui plinta toliau.
Ar yra analogai tinkami Lietuvai ir ar lietuviai ką nors panašaus žino? BEABEJO :!:
Tai indų toks pats menas, vadinamas VASTU (Vilniuje buvo galima gauti šią knygelę rusų kalba). Kodėl indų paklausite, kadangi ir indų teritorija yra po Vėžio ženklu.
Lietuvių kaimo architektūra labai primena indiškos Vastu principus, kartais tapatumai stulbina. Taip, kad ieškokite ir rasite.

evoltra rašė:
Idomu ka jus manote siais klausimais?
"Pramoniniu būdu pagamintos piramidės iš pusbrangių akmenų kelių metrų spinduliu skleidžia labai stiprų energetinį lauką."

Ar gali buti taip, kad uz tu keliu metru nuo piramides susidaro silpnas energetinis laukas, kuris priesingai, nei , kad straipsnyje sakoma, stiprus energetinis laukas suteikai jegu, tai silpnas turetu jas atimti? Ar galima taip galvoti?

Taip teigia straipsnio aut. J. Dainauskas, kuris matyt tai matavo (tuo net neabejoju). Stiprus laukas nereiškia poliaus, tai gali būti tiek +, tiek -. Jėgas atima ne silpnas laukas, o stiprus, bet priešingas jūsų jėgų potencialui.
Cituoti:
"Namuose piramidės negalima laikyti aukštai. Ji turėtų būti pėdų lygyje ar rūsyje. Antraip ji savo galias praras."

na, pagal ideja, tai ji turetu padeti kaimynams gyvenantiems virs taves.
Dar nesuprantu kodel turetu prarasti galias?

Man taip pat neaišku, kodėl autorius skelbdamas kas gerai ir kas blogai nenurodo priežasties, tai primena bauginimo taktiką arba nesakymą kažko, ko ir pats autorius gerai neištyrė. Jūsų pastebėjimas geras, bet tiktų daugiabučių situacijai. Tačiau daugiabučiuose mus skiria gelžbetonis, kuris dėl jame esančios geležies armatūros, laukams sklisti yra netinkamas. Gal kažką panašaus turėjo autorius, bet gali būti ir dėl biologinių priežasčių, pavyzdžiui žmogaus galva labai stipriai (labiausiai) spinduliuoja elektromagnetinį lauką dėl milijardinės neuronų veiklos. Gal būt piramidės padas turi būti stabilus ir ant žemiško pagrindo, kad jį neveiktų jokie kiti biologiniai ir netik, veiksniai? Kaip jau skaitėte, kad piramidžių paslaptis yra aukso pjūvio taisyklė. Pagal jos dėsnius yra pastatytos piramidės ir jei keičiant jos išmatavimus, keičiasi ir jos išspinduliuotos energijos struktūra bei poveikis aplinkai. Žinau viena, kad piramidės mūsų proteliui dar ilgai bus "neįkandamos". Nes kuo daugiau apie jas žinau, tuo daugiau klausimų kaip tai galėjo žinoti ir padaryti ir kas visą tai sugalvojo. Juk mokslininkai iki šiol nenori pripažinti Mėnulyje esančio Sfinkso prigimties.
Cituoti:
O ka jus vadinate ne paskalomis? Zmogus, kuris pasakoja gal labai daug zino, gal klysta. Straipsnius raso tas pats zmogus. O tyrimus atliekantis zmogus taip pat gali apsiskaiciuoti, arba prietaisai suklysti. Tiesa kalba ir vaiku lupomis. Kiek daug dalyku suzinoma naujai, paneigiami seni dalykai?!

Jei žmogus daug žino, galim kelti prielaidą, kad kažkur skaitė. Jei ne, tai atrado pats. Jei atrado, vadinasi gali paaiškinti ir įrodyti. Jei taip, tai jo ir paklauskite, kam klausiate manęs? Straipsnis tuo ir skiriasi nuo pasakų, kad tai ne tik perpasakojama kas ką pasakojo, bet remiamasi konkrečiu tyrimu. Jei tai straipsnis iš bulvarinio žurnalo, tai jis skiriasi nuo paskalų tuo, kad kažkas už jas dar ir sumoka honorarą :), bet mokslinis straipsnis nėra bulvarinė spauda. Visi moksliniai tyrimai yra vienos prielaidos ir hipotezės, kurias tyrimo metu ir bando patvirtinti arba paneigti.
Tiesa nekalba vaikų lūpomis, nes kalba elementaraus besivystančio proto logika. Tačiau ji dažnai savo primityvumu iš esmės savaip nusako tą patį, ką mokslas (tie patys užaugę vaikai) vėliau bando pagrįsti. Mokslas nėra dogma, priešingai negu religija. Mokslas pastoviai kinta ir atsinaujina, todėl remiantis naujausiais moksliniais atradimais, mes gebame vystyti savo civilizaciją realybėje, tačiau žmogaus mintis visada turi pralenkti materijos rėmus. Kūrybinė fantazija yra ateities naujovių variklis. Bet kai fantazija pateikiama kaip neva esantis mokslinis tyrimas arba pastiprinama įspūdžiais "TIKRAI TIKRAI, PATIKĖK", tai ir yra paauglių bendravimo ir įtikinėjimo ypatumai, nes pasiremti jie gali kol kas tik ką skaitė ir suprato arba kas nors pasakojo.

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Pir Bal 23, 2007 11:35 pm
Aprašymas WWW
senbuvis(ė)

Užsiregistravo: Tre Rgp 02, 2006 3:32 pm
Pranešimai: 50
Miestas: Vilnius
Standartinė 
BURTONIS rašė:
Kaip žinia, pagal astrologus, kinų teritorija priklauso Ožiaragio žvaigždynui, o Lietuva - Vėžio.
<...>
Kodėl indų paklausite, kadangi ir indų teritorija yra po Vėžio ženklu.


Liko neaisku, kodel Indu "Vastu" tinka Lietuvos teritorijai? (Ar kazkaip susije su tuo, kad yra teorija, jog Lietuviai kilo is ten?)

BURTONIS rašė:

Stiprus laukas nereiškia poliaus, tai gali būti tiek +, tiek -. Jėgas atima ne silpnas laukas, o stiprus, bet priešingas jūsų jėgų potencialui.


Ar gali buti zmoniu is kuriu piramides atimtu energija?


(nltxt)


Tre Bal 25, 2007 1:03 am
Aprašymas
senbuvis(ė)
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre Bal 11, 2007 10:23 am
Pranešimai: 61
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Evoltra, skaityk atidžiau. Tam juk tereikia šiek tiek kantrybės. :roll:

BURTONIS rašė:
Lietuvių kaimo architektūra labai primena indiškos Vastu principus, kartais tapatumai stulbina.


Tre Bal 25, 2007 9:45 am
Aprašymas
Forumo krivis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ket Lap 11, 2004 6:47 pm
Pranešimai: 1634
Miestas: Vilnius
Standartinė 
evoltra rašė:
BURTONIS rašė:
Kaip žinia, pagal astrologus, kinų teritorija priklauso Ožiaragio žvaigždynui, o Lietuva - Vėžio.
<...>
Kodėl indų paklausite, kadangi ir indų teritorija yra po Vėžio ženklu.

Liko neaisku, kodel Indu "Vastu" tinka Lietuvos teritorijai? (Ar kazkaip susije su tuo, kad yra teorija, jog Lietuviai kilo is ten?)

Ir Lietuvos , ir Indijos teritorijos yra astrologiškai po Vėžio žvaigždyno ženklu. Todėl Vastu principų orientacijos tapačios Lietuvos teritorijai. Kitas aspektas - indoeuropietiškos šaknys ir artima mitologija.

_________________
Pas mus rašoma tik lietuvišku šriftu, susipažinkite su forumo taisyklėmis
http://www.baltai.lt/phpbbkuronas/viewt ... 6d195205c3


Tre Bal 25, 2007 12:06 pm
Aprašymas WWW
senbuvis(ė)

Užsiregistravo: Tre Rgp 02, 2006 3:32 pm
Pranešimai: 50
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Apie piramidziu skleidziamus laukus:
http://www.nso.lt/science/mr.htm rašė:

Žinome, kad šalia Cheopso piramidžių randasi abu torsioniniai laukai: teigiami (dešininiai) prie viršūnės ir neigiami (kairiniai) – prie piramidės pagrindo. Jeigu piramidę pieštume popieriuje būtų tas pats vaizdas: viršuje (labai silpnutis) – prie kampo žiočių laukas su pliuso ženklu, apačioje – su minuso ženklu.

Manau, tas pats tinka ir namuose turimoms piramidems. (nltxt)


Pir Geg 28, 2007 9:07 pm
Aprašymas
senbuvis(ė)

Užsiregistravo: Tre Kov 14, 2007 4:18 pm
Pranešimai: 57
Miestas: Kaunas
Standartinė 
evoltra rašė:
Apie piramidziu skleidziamus laukus:
http://www.nso.lt/science/mr.htm rašė:

Žinome, kad šalia Cheopso piramidžių randasi abu torsioniniai laukai: teigiami (dešininiai) prie viršūnės ir neigiami (kairiniai) – prie piramidės pagrindo. Jeigu piramidę pieštume popieriuje būtų tas pats vaizdas: viršuje (labai silpnutis) – prie kampo žiočių laukas su pliuso ženklu, apačioje – su minuso ženklu.

Manau, tas pats tinka ir namuose turimoms piramidems. (nltxt)


Štai kodėl yra patariama nelaikyti piramidžių aukštai. Jai kas turit namie piramidę , pabandykit tokį eksperimentą: paimkite virgules, ir veskite juos virš piramidės, virgulės turėtų susikryžiuoti (teigiamas laukas). Tada pabandykit tą patį, tik su apversta piramide(turėtų būti atvirkščias efektas). :) (pats nebandžiau, nes neturiu piramidės;D)

_________________
Siūlai siūlai susivykit


Ant Geg 29, 2007 3:39 pm
Aprašymas
Ieškantis(i)

Užsiregistravo: Ant Sau 13, 2009 5:47 pm
Pranešimai: 13
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: Namų bioenergetika
[quote="BURTONIS"] Namų bioenergetika
2006 05 04



Visi elektroniniai įrengimai skleidžia ne itin teigiamus spindulius. Todėl nereikėtų nuolat būti kambaryje, kuriame stovi televizorius, kompiuteris ar mikrobangų krosnelė. Televizorius turi vampyriškų polinkių. Dauguma žmonių pažiūrėję laidą pasijunta netekę jėgų. Neretai būna, kad grįžęs iš darbo žmogus pirmiausia įsijungia televizorių, persirengia, vakarieniauja, plepa telefonu, o televizorius veikia. Tokiomis sąlygomis neįmanoma suvokti pašalinės informacijos, todėl irztama dėl niekų, negalima susikaupti.


Sudėtinga šiais laikais gyventi be elektroninių įrengimų. Ar neįjungtas elektroninis įrengimas toks pat pavojingas? Ar tikslinga yra nenaudojamą techniką uždengti medžiaga arba pvz. įrengti dureles televizoriui "uždaryti"?
Dabar labai populiarėja grindinis šildymas, kurio pagrindą sudaro grindyse išvedžiotas elektros tinklas, panašų tinklą turime ir sienuose, ar tai neturi neigiamos įtakos žmogui?


Šeš Sau 17, 2009 4:33 pm
Aprašymas
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 1178
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: Namų bioenergetika
Zilvinas rašė:
Sudėtinga šiais laikais gyventi be elektroninių įrengimų. Ar neįjungtas elektroninis įrengimas toks pat pavojingas?

Jis tiek pat pavojingas, kiek elektros išjungta lemputė (o ar jums įjungta lemputė pavojinga?)
Zilvinas rašė:
Ar tikslinga yra nenaudojamą techniką uždengti medžiaga arba pvz. įrengti dureles televizoriui "uždaryti"?

Pradžioje norėtusi sužinoti, kaip jūs suprantate pavojų, pagal jus kam pavojinga ir kokiu aspektu?

Zilvinas rašė:
Dabar labai populiarėja grindinis šildymas, kurio pagrindą sudaro grindyse išvedžiotas elektros tinklas, panašų tinklą turime ir sienuose, ar tai neturi neigiamos įtakos žmogui?

Taip, šis šildymas yra patogus, tačiau nustatyta, kad šidomos grindys padidina dulkių kiekį kambaryje ir daž-nas atvejis, kai žmonės jautrūs gali sureaguoti, nes dulkės veikia kaip alergenas. Elektra teka per sienas, lubas, grindis, mes visi esame pastovios srovės elektromagnetiniame lauke. Tokį lauką ar panašų skleidžia ir pati Žemė, antžeminiai pastatai taip pat turi savo foninę spinduliuotę. Senai yra aišku, kad gyventi yra nesveika :)

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Pir Sau 19, 2009 2:28 am
Aprašymas WWW
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007