PSICHOLOGIJOS IR PEDAGOGIKOS FORUMAS
http://baltai.lt/psichologija/

maistas ir charakteris
http://baltai.lt/psichologija/viewtopic.php?f=49&t=451
Puslapis 11

Autorius:  optiMiste [ Tre Sau 18, 2006 9:46 pm ]
Pranešimo tema:  maistas ir charakteris

Kokius vaisius ir uogas mėgsti?

OBUOLIUS mėgstantys žmonės visada išties pagalbos ranką. jie geri darbuotojai, nevengia didelių darbo krūvių, praktiški ir onservatyvūs.

BRAŠKIŲ mėgėjams patinka brangūs, aukštos klasės ir kokybės daiktai, jie elegantiški ir išrankūs.

APELSINUS mėgstantys žmonės lengvai randa bendrą kalbą su aplinkiniais, nevengia kontaktų, mieli, niekada nebūna našta kitiems.

ARBŪZŲ mėgėjai
niekada negailės laiko atlikti darbus kaip pridera.

VYNUOGIŲ mėgėjai yra uždaro būdo ir nesistengia atsiverti bendraudami.

KRIAUŠIŲ mėgėjai - žmonės, su kuriais maloniausia bendrauti. jie draugiški, švelnūs ir ramaus būdo, puikūs pasakotojai, spinduliuojantys gera nuotaika.

Autorius:  optiMiste [ Tre Sau 18, 2006 9:53 pm ]
Pranešimo tema: 

Psichoterapeutų tyrimai rodo, kad iš šokoladinių saldainių su įdaru, kuriems teikiama pirmenybė, galima spėti apie žmogaus charakterį.

> romantikai ir rūpestingi žmonės iš dėžutės mieliausiai rinksis saldainius su žemuogių įdaru;

> savimi pasitikintys pirmenybę teikia vyšnių įdarui;

> nedrąsūs, neryžtingi renkasi saldainius su riešutais;

> kūrybingi ir mėgstantys nustebinti neatsispiria kavos įdarui;

> meniniais gabumais apdovanoti žmonės rinksis saldainius su kokosiniu įdaru;

> idėjomis trykštantys žmonės smaguriaus saldainiais su mėtų įdaru;

> mokantys džiaugtis gyvenimu, laimingi žmonės pirmiausia sieks saldainių su migdolais ar marcipanais.

Autorius:  optiMiste [ Tre Sau 18, 2006 10:15 pm ]
Pranešimo tema: 

Kaip valgo, taip ir myli

Sakoma, jog kelias į vyro širdį eina per jo pilvą. negana to, pasirodo, nuo to, kaip vyras valgo, priklauso ir jo sugebėjimas mylėti!

BESOTIS. tai vyras, kuriam vien pagalvojus apie skanų valgį ima tekėti seilės. jie nuolat galvoja apie įvairius patiekalus. valgo daug. jam nesvarbu, kaip serviruotas stalas, bet supyksta, jei maistas būna persūdytas ar pridegęs. toks pat godus jis ir meilėje.

ESTETAS. jam svarbiausia, kad stalas būtų dailiai padengtas, kad valgiai būtų patiekti su išmone, kad griežtų maloni muzika ir būtinai būtų gėlių. skanėstų ir kulinarinių įmantrybių jam nereikia, svarbiausia - grožis. meilėje jo visas dėmesys - elegancijai, madai, manieroms, makiažui, brangiems kvepalams. romantiška? galbūt, tačiau tai ne meilė kasdieninė.

NUOBODUSIS. į burną neims to, ko nėra anksčiau valgęs, vengia bet kokios egzotikos. nepatenkintas, kai jam atkakliai siūloma vaišintis. meilėje - jokios fantazijos. užtat pavydėtinai pastovus.

SMALIŽIUS. nemėgsta aštrių patiekalų. desertas jam - maloniausia pietų dalis. iškalbus, elegantiškas, asistuodamas leidžia suprasti, kad meilėje patyręs, tačiau intymioje aplinkoje greitai subliūkšta, partnerės karštis gali jį išgąsdinti.

GURMANAS. mėgsta visa, kas skanu, kulinarinis meistriškumas jį žavi. skanėstais gardžiuojasi neslėpdamas pasitenkinimo. vertina moterų galantiškumą, proto aiškumą, atlaidus jų trūkumams.

KULINARAS. mėgsta virti ir kepti, mielai išklauso naujų receptų. kitų paruoštus valgius vertina griežtai, mėgsta patarinėti. gabus, darbštus, bet meilėje - tikras tironas. viską planuoja iš anksto ir niekur nenusileidžia.

DEGUSTATORIUS. jis ir svečiuose vertina kiekvieną patiekalą pabrėždamas savo nusimanymą. labai išrankus, nors pats nemėgsta gaminti. su moterimis nepastovus, šaltas, užgaidus, jam sunku įtikti.

NIURZGLYS. valgo todėl, kad tai būtina. net skanėstas jam neteikia pasitenkinimo. prie stalo knaibo lėkštėje, raukosi, kraipo lūpas. niurzglys myli kaip ir valgo - be jokio įkvėpimo.

NEGRABUS. apie skanėstus nenusimano, prie stalo kalba ne į temą, būtinai ką nors apverčia ar susitepa drabužius. niekada tiesiai nepasako, kad jam nepatinka, o niūriai tyli. labai sunkus partneris meilėje. jeigu moteris neapdovanota kantrybe ir humoru, išsiskyrimas neišvengiamas.

Puslapis 11 Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/