Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra Ket Kov 28, 2024 9:00 pm



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
FOBIJOS arba SIAUBO kambarėlis 
Autorius Žinutė
Neapsisprendęs (-usi)

Užsiregistravo: Šeš Rgp 05, 2006 11:25 am
Pranešimai: 26
Miestas: Kaunas
Standartinė 
Burtoni, kodėl Jūs taip viską "sausai" matote?? Net keista, ieškote tik kažkokių patvirtinančių žodžių, o kas yra už žodžių, juk galima tiesiog pajausti? Žmonės juk skirtingi - vieni labiau emocionalūs, kiti mažiau. Aš suprantu, kad Jums labai yra svarbi logika, bet yra žmonių, kad ir Vigintas, kurie kitaip dėsto savo mintis. Kodėl norite, kad tokie žmonės rašytų kaip Jūs? Kodėl nenorite pabandyti trumpam "išlipti iš savo pamėgtos kėdės" ir pabandyti suprasti kitokį rašymo stilių - tai negi įdomu:)

Cituoti:
niekur neradau įrodymo, kad baimė jums tapo energijos šaltinis ar pagalbininkė


Baimės mus moko, padeda stiprėti, tobulėti, gautais rezultatais net galima naudotis, kai būna dar blogiau ir visa tai skirtingu lygiu. Aš taip supratau Vigintą. Beje, jis visa tai pateikė iš savo patirties ir tai daug įdomiau negu iš kokių tai šaltinių.


Tre Rgp 09, 2006 1:42 pm
Aprašymas
Neapsisprendęs (-usi)

Užsiregistravo: Šeš Rgp 05, 2006 11:25 am
Pranešimai: 26
Miestas: Kaunas
Standartinė 
Belladonna, pasirodo mes buvome susidūrusios su panašia problema - aš irgi apsigyvenau bute, kuriame įvyko "neaiški" nelaimė. Savininkė buvo rasta paplūdusi krauju. Prieš mane ten gyveno keli nuomininkai, po kelis mėnesius:) Manau jie kaip ir savotiškai "išvalė" aplinką. Man beliko tik "apraminti" sienas ir su jomis susidraugauti:) Su buvusia šeimininke irgi:) Sunku tai rašyti, kažin ar kas supras:)))

Bet viena baimė mane kankina jau net nežinau nuo kokių laikų - gyvatės. Tai visai ne tas pats , kaip mano draugės bijo pelių ar vorų. Tai eina iš labai giliai. Net nežinau ar reikia kovoti su ta baime, ji man nelabai maišo:)) Tik visgi labai įdomu. Ir visai jos man nėra gražios, kaip patarė Belladonna:) Kartą pagalvojau net atvirkščiai - gal jos net man kažkokios savos, gal jos simbolizuoja kokią tai mano tamsiąją asmenybės dalį??? Nors sunku patikėti:)


Tre Rgp 09, 2006 1:55 pm
Aprašymas
Svetainės adminas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Pen Geg 21, 2004 12:37 pm
Pranešimai: 869
Miestas: Vilnius
Standartinė 
astro rašė:
Burtoni, kodėl Jūs taip viską "sausai" matote?? Net keista, ieškote tik kažkokių patvirtinančių žodžių, o kas yra už žodžių, juk galima tiesiog pajausti? Žmonės juk skirtingi - vieni labiau emocionalūs, kiti mažiau. Aš suprantu, kad Jums labai yra svarbi logika, bet yra žmonių, kad ir Vigintas, kurie kitaip dėsto savo mintis. Kodėl norite, kad tokie žmonės rašytų kaip Jūs? Kodėl nenorite pabandyti trumpam "išlipti iš savo pamėgtos kėdės" ir pabandyti suprasti kitokį rašymo stilių - tai negi įdomu:).

Juk sakiau, kad remiuosi kalba, kuri man šventa. Jei jos prasmių nepaisyti, tai tada galima kliedėti ką tik norite. Viską galima pervardinti, bet vartai nuo to neatsidarys. Gerbiu jūsų būdą kitaip suprasti. O ar bandžiau jums įteigti savo patirtį? Ja tiesiog nesidalinu, nes kaip rašote, "čia niekas nesupras".
Forumas sukurtas ne kuroniečiams, tai erdvė, kurioje ateina skirtingi mąstymai. Tačiau tai nereiškia, kad teigsime savo nuomones ar piršime savo patirtį. Tai daugiau nei tylėjimo siena. Tačiau jei jūs tylėsite, forumo prasmė išnyksta. Tikimės, kad kalbėsite ir diskutuosite tarpusavyje jūs, mes tik stengsimės suteikti tam tikrą erdvę. Vigintas jau pralaužė ledus, vanduo sunkiasi į paviršių. Greitai galėsite maudytis naujame ežere. Ledkalnio dugnas mus tenkina. :idea:

_________________
Kaip danguje, taip ir žemėje


Tre Rgp 09, 2006 3:03 pm
Aprašymas WWW
psichologas

Užsiregistravo: Ket Lap 11, 2004 6:47 pm
Pranešimai: 1849
Miestas: Vilnius
Standartinė 
Paveikslėlis

_________________
Pas mus rašoma tik lietuvišku šriftu, susipažinkite su forumo taisyklėmis
http://www.baltai.lt/phpbbpsichologija/ ... 5ec4d1cec5


Ant Bal 14, 2009 4:21 pm
Aprašymas WWW
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum style by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007