Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra Pen Kov 29, 2024 12:34 am



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2 pranešimai(ų) ] 
Vaistažolių horoskopai 
Autorius Žinutė
psichologas konsultantas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Šeš Geg 14, 2005 10:42 am
Pranešimai: 273
Miestas: Buvusi sostinė
Standartinė Vaistažolių horoskopai
Vaistažolių horoskopai
Paveikslėlis
Patys populiariausi horoskopai Zodiako ženklams, tačiau jie nevieninteliai. Ir kokių tik horoskopų nebūna! Tad mes savo ruožtu laisvalaikiui siūlome pasiskaityti įdomų vaistažolių horoskopą - suraskite, kokia vaistažolė atspindi Jūsų asmenybę.


Kiaulpienė
03.21 – 04.20

Paveikslėlis
Ar dar yra nemačiusių ir netikinčių, kad kiaulpienė net asfalto dangą gali įveikti?! Tokia jėga slypi ir žmonėse-Kiaulpienėse. Jie atsiskleidžia, kai planuoja, organizuoja kažką naujo, neįprasto. Be to, jie yra tikri stovukai (žaislai, kurie apversti vėl atsistoja), kurie po likimo smūgių vėl pradeda viską iš naujo. Ryškiai geltoni kiaulpienių žiedai atspindi stiprų gyvenimo džiaugsmą ir tvirtą šių žmonių valią, jų drąsą ir vidinę šilumą. Kadangi peržydėjus kiaulpienei, jos žiedas virsta lengvai išbarstomu pūkų kamuoliuku, tai ir žmonės-Kiaulpienės gali lengvai išeikvoti savo energiją. Todėl jie turėtų atkreipti į tai dėmesį ir visada dirbti tikslingai.

Medetka
04.21 – 05.20

Paveikslėlis
Kas auginęs medetką, tas žino, koks atkaklus ir užsispyręs šis augalas. Taip ir žmonės-Medetkos siekia savo užsibrėžto tikslo iš visų jėgų. Bet tuo pačiu metu jos neapleidžia linksmo gyvenimo būdo – tai matyti ir nuostabiuose saulės spalvų medetkų žieduose. Kad galėtų save parodyti, žmonėms-Medetkoms reikia pasitikėjimo. Tuomet jos atsiskleis ir parodys visą savo vidinę šilumą. Priešingai, jei nemato pagrindo pasitikėti, lieka užsidariusios. Taip ir medetkos žiedai neprasiskleidžia, jei pranašaujamas lietus!

Šalpusnis
05.21 – 06.21

Paveikslėlis
Šalpusnis pražįsta dar neišleidęs lapų. Panašumas žmonėse-Šalpusniuose: jų svajonės ir planai visada siekia toli į priekį, nors tam dažnai dar nėra padėta jokio pagrindo ir nėra, kas suteiktų jėgų tuos planus įgyvendinti. Todėl Šalpusniai lengvai netenka jėgų, keldami per didelius reikalavimus. Labai anksti pavasarį šalpusnis išleidžia ryškius geltonus žiedus. Lygiai taip pat žmonės-Šalpusniai atskleidžia savo žavingumą kaip priešinimosi reakciją į šaltą aplinką.

Ramunė
06.22 – 07.22

Paveikslėlis
Kaip ramunėlių arbata sušildo kūną ir atpalaiduoja, taip ir žmonės-Ramunės apie save geba sukurti šiltą ir jaukią atmosferą. Vidinis, švelnus ir jautrus Ramunių būdas linkęs rūpintis kitais, spręsti kitų problemas, kuo neretai pasinaudojama. Todėl joms pačioms dažniau reikia supratimo ir paramos. Ramunėlės nemėgsta dirbtinių trąšų, taip pat sunkiai ir žmonės-Ramunės perneša kritiką ir nepalankumą. Tokiu metu jos nyksta. Tačiau jei yra poreikis jų rūpestingumui, gyvenimas su jomis gali būti malonus ir harmoningas.

Jonažolė
07.23 – 08.23

Paveikslėlis
Per vasarą žydėdama jonažolė sukaupia visą saulės energiją. Kaip augalams, taip ir žmonėms-Jonažolėms reikia saulės ir šilumos. Kad galėtų atsiskleisti, joms reikalingas ypatingas aplinkinių įvertinimas ir žavėjimasis jomis. Jos šiltos ir kilniaširdės. Jonažolė turi tvirtą stiebą. Taip ir žmonių-Jonažolių nuomonė nėra lanksti. Jei jau išsakė savo poziciją, tai jos ir nepakeisi.

Trūkažolė
08.24 – 09.23

Paveikslėlis
Trūkažolės žiedai prasiskleidžia labai anksti, tarp 4-5-os valandos ryto. Šis faktas atsispindi žmonių-Trūkažolių aiškiame ir analitiniame prote. Jos turi gebėjimą greitai pastebėti kitų klaidas ir silpnybes. Ir jos nevengia tuo pasidalinti – kas aplinkinius, žinoma, nevisada pradžiugina. Vis gi, tikri Trūkažolių siekiai yra padėti kitiems, kurių klaidas jos pastebi. Augalas turi giliai augančias, kartaus skonio šaknis, kurios turi ypatingas gydomąsias savybes.

Kraujažolė
09.24 – 10.23

Paveikslėlis
Kiek daug gydomųjų savybių turi kraujažolė! Taip ir žmonės-Kraujažolės gali nepaprastai gydyti – ypač santykius tarp žmonių. Kadangi jos labai taktiškos, gimę diplomatais, kurie visuomet balansuoja ir siekia harmonijos.

Ajeras
10.24 – 11.22

Paveikslėlis
Ajeras yra nelankstus ir tiesus augalas. Taip save įsivaizduoja ir žmonės-Ajerai, kitiems keliantys aukštus reikalavimus. Jie stiprios valios kovotojai. Mėgsta prieštarauti bei būti opozicijoje. Nepakenčia vidutinybių, kadangi jiems egzistuoja tik kraštutinumai. Iš vienos pusės jie savininkiški ir pavydūs, iš kitos – nesavanaudiški ir pasiaukojantys. Ajeras – pelkėtų vietų augalas. Žmones-Ajerus dažnai sunku perprasti kaip pačią pelkę. Juose verda, kunkuliuoja jausmai ir aistros, jų išgyvenimai gilūs.

Dilgėlė
11.23 – 12.21

Paveikslėlis
Dilgėlė žinoma dilginimu, o žmonės-Dilgėlės savo atvirumu. Tas atvirumas aplinkiniams kartais būna skausmingas, kadangi Dilgėlės nebijo paskelbti kitiems negailestingos savo nuomonės. Tačiau prisiminus, kaip kraują gerinančiai ir organizmą valančiai veikia dilgėlės, galbūt galima ir žmonių-dilgėlių „dilginimą“ pateisinti kaip naudingą. Tokie yra energingi ir įvairiapusiški žmonės-Dilgėlės. Tiems, kurie norėtų vienąkart pabėgti iš kasdienybės ir eiti savo keliu, jos kaip gyvenimo eliksyras.

Taukė
12.22 – 01.20

Paveikslėlis
Taukės šaknys auga giliai. Ji tvirtai įaugusi į žemę. Taip ir žmogui-Taukei reikia tvirtumo ir pasitikėjimo kitais žmonėmis, jų palankumo. Ji niekada neatviraus, vengs parodyti savo jausmus. Todėl neišvengia žmonės-Taukės ant savo kelio pralaimėjimų ir nesėkmių. Bet visuomet išlieka pareigingi ir sąžiningi, taip pat uolūs ir ambicingi.

Melisa
01.21 – 02.19

Paveikslėlis
Kaip melisa skleidžia stiprų kvapą, taip ir žmonės-Melisos dalina savo žavingumą, savo idėjas ir pažadus. Tai neramios sielos, kurios eina savo keliu ir nesilaiko jokių potvarkių ir taisyklių, nesivadovauja tradicijomis ir papročiais. Todėl jie pelnę maištininkų vardą. Bet tai juos nelabai jaudina, kadangi jie gyvena savo gyvenimą, neklausdami aplinkinių nuomonės. Paprastai kur auga melisos, ten – bičių pieva. Taip ir žmones-Melisas mėgsta visuomenė. Jie geba traukti prie savęs įvairaus plauko asmenybes.

Gyslotis
02.20 – 03.20

Paveikslėlis
Gyslotis - tikra žolė gyduolė. Ar kamuoja kosulys, ar skauda kojas – visada bus veiksminga priemonė, nes kaupia daug vertingų gydančių medžiagų. Taip ir žmonės-Gysločiai padeda kitiems – nevarbu, ar šie to nusipelnę, ar ne. Tačiau jų slidumas yra ne naujiena ir visiems žinoma savybė. Kol tai neliečia jų poreikių, jie gali prisitaikyti prie žmonių ir situacijos. Vėliau jie gali tapti nesulaikomi ne tik kitų, bet ir patys negali savęs sukontroliuoti. Jie jautrūs ir pažeidžiami. Dažnai mieliau lieka antrame plane, nepastėti.

_________________
Tiesa, kaip šešėlis po tavo kojom...
Aš esu, vadinasi tu gyvas<:)


Pir Rgs 11, 2006 12:42 am
Aprašymas
Savas (-a)
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Tre Bir 22, 2005 5:31 pm
Pranešimai: 248
Miestas: Šiauliai
Standartinė 
:lol: tiesa nebent tai, kad santykiuose dėmesio reikalauju

_________________
Pasaulis bus gražus jei TU padarysi jį bent truputį gražesnį...


Pen Rgs 15, 2006 11:23 pm
Aprašymas WWW
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum style by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007