Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra Ket Kov 28, 2024 3:21 pm



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1 pranešimas ] 
PSICHOLOGIJOS KLUBO "SIELA" TAISYKLĖS" 
Autorius Žinutė
psichologas

Užsiregistravo: Ket Lap 11, 2004 6:47 pm
Pranešimai: 1849
Miestas: Vilnius
Standartinė PSICHOLOGIJOS KLUBO "SIELA" TAISYKLĖS"
Daugelis iš jūsų šiame forume turbūt radote sau naudingos informacijos, kiti rado bendraminčių, kažkas bando diskutuoti. Tačiau norėtume paskatinti jūs aktyviau bendrauti, pasidalinti savo išgyvenimais, pagaliau paprašyti pagalbos ir veikti kartu.

Trijų lygių priėjimas prie informacijos psichologijos forume:
1. I lygis-laisva registracija, be registracijos panaikinimo 1 metų laikotarpyje, jei nedalyvaujate pokalbiuose;
a)informacija matoma beveik visa arba dalinai ribojamas matymas ir rašymas skyriuose "Psichologų ir pedagogų taryba", "Informacija psichologijos ir pedagogikos studentams", "BIBLIOTEKA" ir "PSICHOLOGIJA informacija besidomintiems";
2. II lygis-bendraujantiems, po 30 žinučių ir gavus "naujakurio" rangą galimybė viešai kelti savo kandidatūrą į klubą "Siela", kur klubo nariai turės nubalsuoti, ar nori įsileisti konkretų dalyvį. Matyti ir rašyti galės nurodytose aukščiau temose, kurių vėliau gali daugėti;
3. III lygis - profesionalams mokytojams, dėstytojams, dirbantiems savo profesinį psichologo ar pedagogo darbą. Prieinami beveik visi giluminiai forumo sluoksniai, išskyrus "Administracijos" skyrių. Tik temoje "Psichologų ir pedagogų taryba" gali rašyti turintys nemažesnį nei psichologijos ar pedagoginio profilio bakalauro išsilavinimą, taip pat aptarti klubo taryboje, kaip pagerinti psichologijos mokymą mokymosi įstaigose, kaip padėti konkrečiu atveju, besikreipiantiems per forumą.

Ką tokia sistema suteikia jums:
1. Saugesnį ir atviresnį bendravimą 2 ir 3 sluoksniuose;
2. Kiekvienas norintis skirti laiką rimtesnėms diskusijoms, nebūtų gožiamas bereikalingų pasisakymų ar bereikšmių žinučių;
3. Apsauga nuo nepribrendusių asmenų, aukštesnio išsilavinimo reikalaujančioms diskusijoms;
4. Organizavus bendrus klubo "Siela" susitikimus, galimybė sudaryti jaukesnę ir atviresnę aplinką ir pasijausti saviems;
5. DALYVAUTI BENDROJE KLUBO "SIELA" NARIŲ VEIKLOJE. organizuoti seminarus, bendras stovyklas, kursus, kitą šio profilio veiklą.
Sistemos netobulumas:
1. Apribotas prieinamumas prie dalinės informacijos gali sukelti neigiamas emocijas ir sumažinti lankytojų skaičių :) ;

Siūlomos diskusijos ir virtualios veiklos:
1. 1-ame diskusijų lygmenyje vystyti daugiau kūrybingumą ugdančias temas ir leisti kai kurias temas dubliuoti iš giluminių sluoksnių be spec. informacijos apie psichoterapines praktikas ar atviras savianalizes.

2 DISKUSIJŲ LYGIS - klubas "Siela"

Šiame lygyje forumo nariai galės lankytis, skaityti ir rašyti temose:

(Šioje temose galėsite matyti, skaityti ir rašyti)
"Informacija psichologijos ir pedagogikos studentams", "BIBLIOTEKA" ir "PSICHOLOGIJA informacija besidomintiems"; "Klubo "Siela" organizuojami renginiai"

Šis būdas yra apribojantis informaciją vaikams ir tiems, kurie nesidomi šia sritimi, bet savo replikomis žeidžia kitų dalyvių diskutavimą šiose temose.

KAIP TAPTI KLUBO "SIELA" NARIU:!:

1. Jei parašėte 30 žinučių, forumo rangavimo sistemoje prie jūsų avataro rangas "svetys" pasikeitė į "naujakurys" ir norite patekti į 2 lygį, šioje temoje parašote, kad esate pasiruošęs ir norėtumėte dalyvauti diskusijose 2 lygyje.

PRAŠYMO PAVYZDYS

AŠ (rašote savo slapyvardį) pasiruošęs (-usi) dalyvautų 2 lygio diskusijose, KLUBE "SIELA". Pasižadu laikytis forumo taisyklių, gerbti savo oponentus, būti aktyvus(-i) bei konstruktyvus(-i) diskusijose ir paslaugus organizuojant bendrą veiklą.

2. Po jūsų žinute jūsų prašymą turi patvirtinti bent tris klubo "Siela" nariai, kurie turi teisę priimti naujus narius. Kitaip tariant jus turi pakviesti bent 3 klubo nariai, parašydami pvz.: AŠ UŽ, KAD "rašomas nikas" DALYVAUTU 2 LYGIO DISKUSIJOSE.

3. Jei ATSIRANDA nors vienas balsas PRIEŠ, reikia, kad dar du SIDABRINIAI nariai pakviestų ir nubalsuotų .

4. Po nubalsavimo, kai patvirtinama jūsų narystė, jums atsidaro tema Klubo "Siela"narių prisistatymas, pasiūlymai bendrai veiklai", kur turite per 24 val. apsireikšti ir pasireikšti :) Kitaip nematydami prisistačiusio žmogaus po paros jį išbraukiame. Diskutuoti irgi pageidautina, nes kam tada prašytis į aukštesnio lygio diskusijas?

5. Kiekvienas klubo "Siela" narys gali pats pasikviesti naujoką, parašydamas šioje temoje kvietimą ir motyvaciją, bei nubalsuoti ,
a) tokiu atveju, jei naujokas dar nesurinkęs 30 žinučių ir dar neturi forumo rangavimo sistemoje "naujakurys" rango, tada dar 3 Klubo "Siela"nariai turi laiduoti už naujoko diskusijas;

6. "naujakurio" atveju surinkus 3 balsus , o "svečio" atveju 4 balsus UŽ, grupės moderatorius įleidžia naują narį, taip jam suteikdamas Klubo "Siela nario statusą.

7. Kiekvienas klubo "Siela" narys turi teisę balsuoti PRIEŠ bet kurį klubo narį, jei šis kažkuo diskusijose pažeidė moralinius ar tai psichologinius nerašytus principus, ar yra užgautas ir nesugebėta išsiaiškinti privačiai. Tokiu atveju, reikia, kad dar du klubo nariai nubalsuotų PRIEŠ. Tačiau grupės moderatorius pasilieka paskutinę teisę spręsti konfliktą. Labai tikiuosi, kad šio punkto neprireiks (gyvenkime draugiškai) :D

8. Grupė turi teisę rinktis kitą moderatorių, balsuoti tarpusavyje ir išrinkti bet kuri iš klubo narių;

9. Klubo "Siela" narys pareiškęs savo norų palikti virtualų klubą, išregistruojamas automatiškai.

10. Klubo "Siela" narių skaičius turi neviršyti 20 % bendro forumo dalyvių skaičiaus. Pvz. 100 registruotų narių sudaro 20 laisvų vietų klube. Jei matysime, kad yra potencialių forumo dalyvių, tai klubo 51% narių, nubalsavę už praplėtimą, vartus gali praplėsti nedaugiau nei 30 % nuo viso forumo.

Balsuokite žemiau parodytu būdu, cituodami paskutinio balsavusio dalyvio tekstą, tokiu būdu paskutinio balsavusio už ar prieš žinutėje matysim, kiek jau yra balsų, tada moderatorius patvirtins narystę klube.
Balsavimo pavyzdys :!:

AŠ (rašote savo slapyvardį) esu UŽ, kad "Algirdas" dalyvautų 2 lygio diskusijose, klube "Siela". Laiduoju už šį forumo dalyvį (-e)

Sekantis žmogus pradžioje pacituoja aukščiau pateikta forma balsavimą UŽ arba PRIEŠ ir toliau rašo savo sprendimą tokia pačia forma.
.........................................................................................................
Aušra rašė:
AŠ "Aušra" esu UŽ, kad "Algirdas" dalyvautų 2 lygio diskusijose, klube "Siela".Laiduoju už šį forumo dalyvį (-e)

AŠ (rašote savo slapyvardį) esu UŽ, kad "Algirdas" dalyvautų 2 lygio diskusijose, klube "Siela".Laiduoju už šį forumo dalyvį (-e)
.........................................................................................................
Sekantis žmogus toliau kopijuoja ir pacituoja aukščiau pateikta forma balsavimą UŽ arba PRIEŠ ir toliau rašo savo sprendimą tokia pačia forma. Pažymėkite balsavusio dalyvio žinutę ir paspauskite mygtuką "Quote"

Cituoti:
Aušra rašė:
AŠ "Aušra" esu UŽ, kad "Algirdas" dalyvautų 2 lygio diskusijose, klube "Siela".Laiduoju už šį forumo dalyvį (-e)

Gintaras rašė:
AŠ "Gintaras" esu UŽ, kad "Algirdas" dalyvautų 2 lygio diskusijose, klube "Siela".Laiduoju už šį forumo dalyvį (-e)

AŠ "Jurgita" esu UŽ, kad "Algirdas" dalyvautų 2 lygio diskusijose, klube "Siela".Laiduoju už šį forumo dalyvį (-e)
...........................................................................................................
Tokiu būdu surenkami 3 balsai, po kurių moderatorius per 3 paras turi suteikti klubo "Siela" nario statusą.

Galutiniai pakeitimai ar taisyklių koregavimas lieka baltai.lt administratorių teisė. Taip pat teisė uždaryti ar atidaryti visas temas, pritaikyti ar vėl nuimti lygių sistemą.

Prašymus tapti klubo nariu rašyti ne čia, o temoje "Noriu tapti klubo "Siela" nariu. Prašymo vieta"

_________________
Pas mus rašoma tik lietuvišku šriftu, susipažinkite su forumo taisyklėmis
http://www.baltai.lt/phpbbpsichologija/ ... 5ec4d1cec5


Tre Kov 28, 2007 5:27 pm
Aprašymas WWW
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1 pranešimas ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum style by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007